viviana Publicat Iunie 20, 2014 Raport Distribuie Publicat Iunie 20, 2014 Da, cu asta se confrunta fii-mea de vreo 6 luni de zile. Curg apele pe ea cum s-ar spune, vesnic ii este cald. Ma gandesc ca marea parte din fenomenul asta e hormonal. Pentru axila i-am cumparat de la Vichy un anti-transpirant intensiv cu care se descurca foarte bine, insa cum tratez restul? Ce pasi am de urmat? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Iunie 20, 2014 Raport Distribuie Postat Iunie 20, 2014 viv, n-ar fi bine sa mergi cu nasparlia la medic, sa-i faca niste analize ? poate e o dereglare la nivelul tiroidei/hipotalamusului, poate e o carenta de magneziu. transpiratia excesiva e doar efectul, ar trebui gasita cauza. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus Postat Iunie 20, 2014 Raport Distribuie Postat Iunie 20, 2014 Pe mine m-a apucat transpiratia mai devreme ca ea...si nu m-a parasit nici azi.Am facut multe cercetari...si la homeopat am apelat.Concluzia este ca asta este mecanismul meu de reglare a temperaturii corporale.Desigur, sunt mai multe afectiuni care provoaca transpiratie, dar este foarte posibil sa fie o functionare normala a organismului ei.Cam neplacuta...dar sanatoasa. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.