Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Casa in care locuieste Dumnezeu ...

redactor

Recommended Posts

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

mie mi-a placcut mult bisericuta din eforie nord (de la strada), m-am dus cand nu era slujba si mi-a placut atmosfera intima si linistita si e un loc care mi-a ramas in suflet.

mai era o biserica mare din los angeles la care am merrs pt f multi ani...si acolo un loc deosebit aveam o senzatie f ciudata de fiecare data cand intram si intilneam alti credinciosi...o senzatie care nu am intilnit-o absolut nicaieri...ma simteam ca acasa.

e ceva care nu gasesc cuvinte sa o exprim...nici macar in casa parintilor mei cand m-am intors dupa atitia ani, nici macar in casa in care stau acum, nicaieri nu am avut aceeasi senzatie ca in biserica aceea.

dar cred ca stiu de ce...

Editat de
Distribuie pe alte site-uri

M-am uitat si eu pe imaginile respective,si am vazut si doua biserici romanesti printre.

Una din Germania(Idar Oberstein

http://www.bing.com/images/search?q=idar+oberstein&id=978896FCD10433ECB7983CCE8DA1019D207AC5AE&FORM=IQFRBA#view=detail&id=978896FCD10433ECB7983CCE8DA1019D207AC5AE&selectedIndex=0

am vizitat-o si e spectaculoasa ca e in stinca sapata,insa este foarte modesta la interior.

Atunci cand m-am casatorit si am intrat in biserica unde urma sa se oficieze serviciul religios am avut un sentiment extrem de clar pentru acele secunde ca sunt acasa la mine. Ma simteam atat de linistit ca intru in casa mea. Si acest sentiment a fost atat de clar incat si acum la 23 de ani de la acel moment inca il simt cu exactitate. Nu vad cum sa descriu altfel decat asa.... eram acasa. Nu am nici o explicatie anume.

Casa in care locuieste Dumnezeu este........... inima oamenilor care-L primesc.

Din cele de pe lista, imi place......... una care nu e pe lista :) E vorba de bisericuta de la Namaesti, locul unde simt ca sunt Acasa, simt ca sunt la Maicuta mea, care ma priveste indurerata din icoana aproape stearsa de vreme, insa eu stiu ca Ea e acolo, ma asculta, imi daruieste orice i-as cere ai are grija de mine si de familia mea :)

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...