Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Familia Basescu si arestarile

Recommended Posts

No,ce parere aveti de ce se intampla in familia presedintelui?

Pana unde s-a ajuns?

De unde au cumetrii sute de mii de euro cat sa dea la toata familia prin alianta?

Deasta nu-i intreaba nimeni de unde au banii?

Cum s-a ajuns aici?

Ma mir ca nimeni nu se mira..pana acum in oricare alta tara presedintele si-ar fi dat demisia...la noi nu se poate ca-i lasa calea libera lui Ponta...si tot asa?Voi ce parere aveti?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 85
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

No,ce parere aveti de ce se intampla in familia presedintelui? Pana unde s-a ajuns? De unde au cumetrii sute de mii de euro cat sa dea la toata familia prin alianta? Deasta nu-i intreaba nimeni de unde au banii? Cum s-a ajuns aici? Ma mir ca nimeni nu se mira..pana acum in oricare alta tara presedintele si-ar fi dat demisia...la noi nu se poate ca-i lasa calea libera lui Ponta...si tot asa?Voi ce parere aveti?

nu, in alta tara (la mine de ex)  nu si-ar da demisia decat daca ar fi gasit vinovat in justitie sau daca ar fi anchetat direct

Mei, io cred ca fratele asta mai mic a lui Basescu e prost.

Nu imi pot inchipui cum un om normal, cu un frate presedinte se poate lasa atras intr-o asemenea conjunctura imorala, ilicita - conjuctura creata de el insusi in momentul in care a acceptat sa boteze acel copil.

Prost, mai cred ca e si ginerica, avocatul cu falsurile lui.

Pai sa nu-si dea seama ei ca sunt sub lupa?

No,ce parere aveti de ce se intampla in familia presedintelui? Pana unde s-a ajuns? De unde au cumetrii sute de mii de euro cat sa dea la toata familia prin alianta? Deasta nu-i intreaba nimeni de unde au banii? Cum s-a ajuns aici? Ma mir ca nimeni nu se mira..pana acum in oricare alta tara presedintele si-ar fi dat demisia...la noi nu se poate ca-i lasa calea libera lui Ponta...si tot asa?Voi ce parere aveti?

Scuze dar in toata descrierea afacerii de la inceput si pana acum s-a conturat clar implicarea lui Mircea Basescu, nu a presedintelui. Deci sa astepti demisia lui e cam aiurea. Daca apare o dovada si procurorii il declara suspect atunci ar trebui sa isi dea demisia.

Apropo sa ceri demisia de onoare a presedintelui intr-un parlament in care exista membrii condamnati penal (chiar daca cu suspendare) este chiar ridicol. Adica Fenechiu a putut sa fie ministru pana cand curtea de justitie l-a condamnat definitiv, si partidul pe care il reprezenta si parlamentul a considerat asta "business as usual", Severin si-a pastrat mandatul de europarlamentar chiar daca dovezile impotriva lui erau evidente, Chiuariu desi condamnat penal cu suspendare e in comisia juridica a parlamentului care dezbate legea fundamentala daaaaaar cerem DEMISIA DE ONOARE a unui om care nu are deocamdata dovedit decat o legatura de sange cu un suspect intr-o cauza penala. WOW!

Mircea Basescu a mai cochetat cu dosarele penale, semn clar ca il interesa sa faca bani indiferent daca pe cai ilegale sau nu. Sunt ani de zile de cand Romania se scalda in mlastina asta a coruptiei, s-au facut averi din nimic doar prin folosirea influentei, contracte cu dedicatie, evaziune si tot tacamul. Nu m-ar mira ca Mircea Basescu sa nu fi crezut ca "intarirea statului de drept" e doar o tema de campanie pentru fratele sau si sa nu isi fi pus sperantele ca odata descoperit va fi trecut cu vederea. Pana la urma asta era textul favorit al Antenelor "Justitia basesciana", "aservita lui Basescu". 

Acuma ca procurorii nu fac ce s-ar fi asteptat antenisti, adica sa mature gunoiul sub pres pentru ca vezi Doamne e vorba de familia prezidentiala ce mai avem de zis?

Pai nu-i doare gura sa ceara... e gratis!

Pai gratis o fi, dar eu ca parte din electorat cam simt o nevoie presanta sa-i iau la bataie pe nenorociti. Adica chiar atat de idioti ne cred? Hai sa fim seriosi, vii sa te dai mare cu termeni genul "demisia de onoare" cand in 25 de ani in parlamentul ala n-am vazut un dram de onoare.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...