Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

In general, cu copii mici (1 an -2 ani, poate si 3 ani) e mai bine de mers in locuri bine amenajate, gen all inclusive, cu ceva punct sanitar aproape si cu dotari ca acasa. Cu copii mai maricei ai mai multa flexibilitate si intervin gusturile proprii.

Astea fiind zise, noi am fost cu cortul acum cateva luni, in ianuarie cu fata cea mare (7 ani), gaza mica parca vreo 8 luni si eu insarcinata in 4 luni. Am ales totusi un camping site cu facilitati - toalete bune, dusuri, bucatarie, si localitatea aproape pentru cumparaturi. 

Urmatoarea iesire cu cortul e "programata" pentru cand bebita va avea 4 luni. Vom merge totusi undeva mai aproape decat data trecuta, ca nu stiu cat rezista cele mici in masina la drum lung.

Dar cel mai comod e la hotel cu masa inclusa, in zona turistica bine amenajata ca family friendly.

Distribuie pe alte site-uri

Vara fara mare... nu e vara. Macar o zi, macar o balaceala. Anul asta e primul in care nu am stabilit nimic. Cochetez cu o iesire in septembrie.....Sper sa se concretizeze. Probabil Grecia. La noi pe litoral nu imi place imbulzeala... iar in Sulina si Sf Gheorghe am fost.

La munte poti merge tot anul, dar la mare.... :)

Noi mergem intr-un camping/sat de vacanta. Am inchiriat un bungalow (casuta cu 3 camere, bucatarie, baie). Camping-ul are piscina cu tobogan si e f aproape de mare (eu urasc sa-mi petrec timpul in jurul unei piscini); in plus, au activitati pt copii asa ca daca vrem sa avem o dimineata sau dupa-amiaza de respiro ii lasam pe juniorii baieti (de 7 si respectiv 5ani jumatate) si ne ramane sa speram ca bebelina de 3luni nu va fi prea dificila :-))

In plus, am cautat o zona unde putem sa facem si plimbari, sa nu petrecem 2sapt numai la soare. Totul se va petrece in sudul Frantei

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...