dyanaM Publicat Iunie 26, 2014 Raport Distribuie Publicat Iunie 26, 2014 Un articol care mie mi s-a parut interesant deoarece chiar am intalnit asemenea cazuri. http://www.doxologia.ro/familie/sfaturi-utile/cum-sa-il-distrugeti-mod-eficient-pe-copilul-vostru Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Iunie 26, 2014 Administrators Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2014 MA ROG .... [alcool] [alcool] [alcool] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Iunie 26, 2014 Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2014 aoleu ce optimiste mesaje...... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ellinia Postat Iunie 26, 2014 Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2014 Personal nu citesc site-ul respectiv. M-am uitat acum pe link si nu imi place modul cum este scris. Ar fi putut sa spuna altfel ca de fapt, actiunile copiilor se datoreaza in cea mai mare parte educatiei primite de la parinti, ca aici, de exemplu http://www.printesaurbana.ro/2014/06/creste-l-liber-si-va-deveni-un-nesimtit-oare.html Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Iunie 26, 2014 Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2014 Ce de exagerari in articol ... [alcool] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madanic Postat Iunie 26, 2014 Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2014 Mesajul nu este rau, dar modul de transmitere e groaznic. Cred ca asta e ceea ce englezii numesc "patronizing", ne vorbeste de la inaltimea unui piedestal ca unor idioti carora trebuie sa le arati pedeapsa ca sa inteleaga ca gresesc. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anya Postat Iunie 26, 2014 Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2014 Noroc ca nu frecventez astfel de site-uri. Mai mult nu merita comentat. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Siminaf Postat Iunie 27, 2014 Raport Distribuie Postat Iunie 27, 2014 Ce pierdere de vreme! Mi-am dat seama cam tirziu despre ce fel de website e vorba. Halal educatie de orice fel, facuta astfel! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simonna Postat Iulie 4, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 4, 2014 Aaaaaa... ce oroare! "Pregatiti-va de o viata plina de durere si tristete!" Si, daca nu era de ajuns, mai si zice: "O veti avea!" Asta-i unul din mai marii Bisericii Ortodoxe Romane? Irineu? Cum ii rabda, dom'le, pamintul, pe toti trogloditii astia??? Ma duc sa-mi pup copiii, sa-mi amintesc ca exista frumos pe lumea asta, ca nenea asta care-ar trebui sa dea pe-afara de iubire de semeni mi-a ingretosat sufletul! Simonna Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ingridnen Postat Iulie 4, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 4, 2014 ceva adevar e in mesaj...insa, asa cum spunea si Madanic , modul de transmitere este groaznic Ingrid si Cristi 11 ani Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.