icailoaie Postat Septembrie 16, 2014 Raport Distribuie Postat Septembrie 16, 2014 bun venit lala inca o data :) inca mai ai timp sa gasesti nume ca esti abia la inceput dar e bine ca va ganditi de pe acum.. succes! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioanateodorescu Postat Aprilie 15, 2015 Raport Distribuie Postat Aprilie 15, 2015 Nu știu dacă e bine sau e rău, însă noi am stabilit faptul că primul băiat va fi numit Carol. Mi se pare un nume frumos, elegant, cu rezonanță. Copilul poate fi și alintat „Caro” cât e micuț. Am mai auzit și la alte persoane, rar, e drept, dar mereu mi s-a părut drăguț.Dacă e fată, va fi Cristiana, că nu vrem să riscăm apoi să avem și un Carol și o Carolina :)) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mel3k Postat Noiembrie 18, 2018 Raport Distribuie Postat Noiembrie 18, 2018 Dacă este băiat ii voi pune numele Muhammad si inca unul la care nu m-am gândit încă. Muhammad este pentru că am avut câteva vise premonitorii cu profetul Muhammad care este la musulmani însă si in biblie Isus spune despre venirea lui după el. Dacă este fata am sa ii pun numele Melek ce inseamna Înger in limba turcă. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
erica32 Postat Noiembrie 22, 2018 Raport Distribuie Postat Noiembrie 22, 2018 Nu cred in predestinare, dar sunt convinsa ca numele dat copilului il va putea influenta atunci cand va fi mare. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lisuu Postat Noiembrie 22, 2018 Raport Distribuie Postat Noiembrie 22, 2018 Intr-un final asa pe ultima suta de metrii am ales si noi numele micutului „Matteo Luca“ noi amandoi avem cate doua nume si am zis sa ii punem si lui la fel.Matteo inseamna „dar de la Dumnezeu“ ,iar Luca are Semnificația de “aducător de lumina” . ❤️ Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Decembrie 26, 2018 Raport Distribuie Postat Decembrie 26, 2018 Intr-un final asa pe ultima suta de metrii am ales si noi numele micutului „Matteo Luca“ noi amandoi avem cate doua nume si am zis sa ii punem si lui la fel.Matteo inseamna „dar de la Dumnezeu“ ,iar Luca are Semnificația de “aducător de lumina” . ❤️ amindoua sunt nume f frumoase cu semnificatii deosebite, dar daca sutneti in Romania, matteo cred ca rareori va fi scris cu 2 "t"...si... sper sa nu ii zica copiii "meteo". Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lisuu Postat Decembrie 26, 2018 Raport Distribuie Postat Decembrie 26, 2018 Multumesc mult,locuim in Germania. [flo2] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
selinafloca Postat Aprilie 8, 2021 Raport Distribuie Postat Aprilie 8, 2021 Salutare tuturor! Sunt in 25 săptămîna si am stiut la sigur ca va fi băiat după un vis. Am ales din timp cu soțul 2 nume pentru fiecare sex si m-am oprit la varianta a 2-a care e Erik. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Aprilie 9, 2021 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Aprilie 9, 2021 e foarte frumos Erik - sa fie sanatos! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joezy Postat August 12, 2021 Raport Distribuie Postat August 12, 2021 Îmi place foarte mult numele Alexandru, Erik este, de asemenea, un nume minunat. Sarcina ușoară :) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.