Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

concediu in ianuarie, la caldura

Recommended Posts

• Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Exact, ca la astea ne-am gandit si noi in prima faza. Si Tunisia, dar e mai rece. 

O sa ma uit pe net, dar sotul zice ca e Africa neagra, slabe sanse sa poti sta privat...dar ma uit. Mersi de pont. 

Ar ramane Egipt, dar e tot all inclusive, acolo am fost. 

Altceva nu prea mai e asa-i? 

Distribuie pe alte site-uri

Dubai e oarecum pe lista. Dar e scump acolo, nu neaparat zborul. Si nah, noi suntem din astia care vrem sa vedem ceva, cand mergem...istorie, natura, intelegeti voi :). Dar ne gandim si in ideea ca e zbor direct :). Punem pe lista si apoi eliminam...poate ramanem cu ceva pe ea :). 

Nu e urgent, ca inca nu am fost in vacanta de vara, dar aia e deja planificata si aranjat totul, numai sa plecam :). Asa ca tatonam terenul pentru ianuarie :).

Kap verde e ok, dar nu e nimic de vazut...sau e? Marcia voi ce faceti? Mergeti numai la mare si soare? 

In octombrie merg in general doar cu copila, la mare, la soare :-)

In Dubai nu ai ce vedea...parerea mea...Cipru si Creta iar nu au fost cine stie ce...Santorini insa mi-a placut..

Noi suntem fani Caraibe...am fost in noiembrie in Columbia, totul organizat de mine, round trip...a fost superb, vom reveni..

Am mai fost in Cuba si Rep.Dominicana...in Cuba vrem iar sa facem un round trip; in Dominicana ai iar multe de vazut, dar e cam periculos...

Mersi Marcia, deocamdata sunt cam departe Cuba, e in plan si la noi, Mexicul iara desi e periculos si acolo...of dar cate nu avem pe lista...

Columbia wow, primesc informatii cu placere, de round trip-uri. Nu e periculos? Ati condus masina? sau cum? 

Acum sotul a terminat de trecut in revista Africa, mie imi e cam groaza cu copil...asa ca a trecut la India :). Desi am zis ca nu asa departe, insa pe aproape nu gasim ce vrem...

Pai va ganditi la India si eliminati Caraibe? Ca distanta de Europa tot pe-acolo e (sau poate ma insel?)Cuba, Rep. Dominicana, Mexic sunt destinatiile cele mai accesibile aici...Cartagena (asta tine de Columbia dupa cum am aflat de la Marcia03),Panama, Costa Rica.

Sau de ce nu o croaziera? In ideea de a vedea mai multe locuri.

In alta ordine de idei, in Creta ai ce vizita, din plin. Pestera unde s-ar fi nascut Zeus, templul regelui Knossos, minunatul oras Chania cu reminiscentele ocupatiei venetiene, capitala Heraklion si altele unde noi nu am ajuns. Am fost in iulie pe o caldura sufocanta si ne-a parut rau ca nu am venit iarna.

Editat de

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...