Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Romania vazuta de un olandez

Recommended Posts

• Administrators

http://vimeo.com/98627871

„Hai cu mine în România!“ Peter şi Andreea s-au cunoscut în urmă cu 2 ani, la un festival din Amsterdam, graţie unor prieteni comuni. El este născut în Olanda, din tată olandez şi mamă filipineză. Ea este româncă, născută în Bucureşti, dar de la vârsta de 2 ani trăieşte cu mama ei în Olanda. Vara îşi petrecea aici vacanţa, iar când l-a cunoscut pe Peter l-a convins să vină să-i vadă ţara. Prima lor vacanţă, din august 2013, a fost în România. „Chiar nu ştiam la ce să mă aştept. Andreea a vrut să mergem în România, pentru că este o ţară cu adevărat frumoasă. Eram curios să văd cu ochii mei despre ce îmi povestea“, spune Peter. Opt zile a durat vacanţa lor, care s-a împărţit între Bucureşti şi Mamaia. Au vizitat centrul vechi al Capitalei, au făcut turul bisericilor şi obiectivelor turistice, s-au plimbat cu barca în Cişmigiu, au mâncat bucate tradiţionale. Apoi au mers la Mamaia, unde au făcut plajă, s-au distrat în Luna Park şi au mers la maratonul house The Mission din nordul staţiunii. La Bucureşti au locuit în casa bunicii Andreei, la Mamaia au stat într-un hotel ieftin. Călătoria în România i-a costat aproximativ 1.000 euro. Au mâncat pe plajă, s-au relaxat, au dansat.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...