Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Cuptorul cu microunde...din nou

Recommended Posts

S-a discutat mult pe seama lui. E sanatos sau nu, ce putem face cu el, in afara de a incalzi mancarea...

La mine in casa se foloseste. Am gasit un material despre intrebuintarea lui mai diversificata...poate veniti si voi cu idei.

Gatiti la cuptorul cu microunde?

http://www.apropo.ro/wow/23-de-functii-ale-cuptorului-cu-microunde-de-care-habar-nu-aveai-12859545

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Eu nu stiu daca l-am folosit vreodata dar tin faina in el . l-am primit cadou , oricum nu as fi dat banii pe el .

Sunt sigura ca pe la restaurant cand mananc toate sunt facute sau incalzite la microunde asa ca incerc sa raresc vizitele sau sa mananc un sandwich sau salata cand sunt pe afara .

Editat de

Si eu incalzesc sau dezghet. N-as putea fara el.

Idem, foarte util la incalzirea mancarurilor scazute, care pe foc ori se lipesc, ori nu mai ies la fel.

Am patit-o odata cu untul....... l-am pus la topit, in castronel si cu o farfurie mica deasupra. Cred ca l-am tinut prea mult....... sau trebuia taiat bucatele inainte....... cert e ca a busit precum o bomba si mi-a improscat tot cuptorul [batcap] , de fapt doar peretii, ca a avut farfuriuta deasupra.

Noi il folosim pentru incalzit si ocazional pentru dezghetat. E primul si ultimul, cand crapa nu mai cumpar altul.

Cand crapa, vei constata ca era bun si ......... o sa te mai gandesti :)

Nici eu nu gatesc la microunde, doar incalzesc sau dezghet (cand uit sa scot carnea cu o seara inainte din congelator in frigider). Am incercat cate ceva de-a lungul timpului dar mi se pare ca alimentele gatite acolo nu au gust, ouale de exemplu (sunt niste recipiente speciale pentru a "fierbe" ouale).

Este util nimic de zis, dar gatitul e alta treaba.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...