Rufus Publicat Iulie 3, 2014 Raport Distribuie Publicat Iulie 3, 2014 S-a discutat mult pe seama lui. E sanatos sau nu, ce putem face cu el, in afara de a incalzi mancarea...La mine in casa se foloseste. Am gasit un material despre intrebuintarea lui mai diversificata...poate veniti si voi cu idei.Gatiti la cuptorul cu microunde? http://www.apropo.ro/wow/23-de-functii-ale-cuptorului-cu-microunde-de-care-habar-nu-aveai-12859545 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icailoaie Postat Iulie 3, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 3, 2014 Toata lumea afirma ca nu e sanatos dar toata lumea il foloseste. Eu personal nu ma pot lipsi de el... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ingrid2907 Postat Iulie 3, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 3, 2014 eu nu gatesc la cuptor ..doar incalzesc mancare si din cand in cand dezghet :). Bun sau nu ...ma ajuta in multe situatii Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Iulie 3, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 3, 2014 Si eu incalzesc sau dezghet. N-as putea fara el. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oana_B Postat Iulie 3, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 3, 2014 De ce la numarul 7 trebuie sa pui coada fileului de peste pe alt fileu de peste?O_o Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iulie 3, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 3, 2014 Nu am si nici nu-mi trebuie,traiesc foarte,foarte bine fara el! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Androix Postat Iulie 3, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 3, 2014 Noi il folosim pentru incalzit si ocazional pentru dezghetat. E primul si ultimul, cand crapa nu mai cumpar altul. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
missdarcey Postat Iulie 3, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 3, 2014 (editat) Eu nu stiu daca l-am folosit vreodata dar tin faina in el . l-am primit cadou , oricum nu as fi dat banii pe el .Sunt sigura ca pe la restaurant cand mananc toate sunt facute sau incalzite la microunde asa ca incerc sa raresc vizitele sau sa mananc un sandwich sau salata cand sunt pe afara . Editat de Iulie 3, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ginaro Postat Iulie 3, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 3, 2014 Si eu incalzesc sau dezghet. N-as putea fara el.Idem, foarte util la incalzirea mancarurilor scazute, care pe foc ori se lipesc, ori nu mai ies la fel.Am patit-o odata cu untul....... l-am pus la topit, in castronel si cu o farfurie mica deasupra. Cred ca l-am tinut prea mult....... sau trebuia taiat bucatele inainte....... cert e ca a busit precum o bomba si mi-a improscat tot cuptorul [batcap] , de fapt doar peretii, ca a avut farfuriuta deasupra. Noi il folosim pentru incalzit si ocazional pentru dezghetat. E primul si ultimul, cand crapa nu mai cumpar altul.Cand crapa, vei constata ca era bun si ......... o sa te mai gandesti :) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat Iulie 3, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 3, 2014 Nici eu nu gatesc la microunde, doar incalzesc sau dezghet (cand uit sa scot carnea cu o seara inainte din congelator in frigider). Am incercat cate ceva de-a lungul timpului dar mi se pare ca alimentele gatite acolo nu au gust, ouale de exemplu (sunt niste recipiente speciale pentru a "fierbe" ouale). Este util nimic de zis, dar gatitul e alta treaba. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.