Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Daca nu s-a rupt deja apa (care e cel mai sigur semn), atunci contractile regulate sunt cel mai important indiciu.

Si pentru un ochi format, burta se lasa foarte mult in jos, asta cu cateva zile inainte de nastere.

Iar un doctor isi mai da seama ca se apropie travaliul atunci cand incepe sa se scurteze colul (asta pentru cine n-a avut problem cu colul de-a lungul sarcinii), sau stergerea colului in termini medicali. Intai se scurteaza pana "se sterge", iar apoi incepe sa se dilate.

Distribuie pe alte site-uri

La prima nastere contractiile sunt mai dureroase (cel putin la mine asa a fost), poate si unde corpul se pregateste... psihic nu sti ce se va intampla...etc

Mie nu mi s-a rupt apa la primul... insa am avut dureri iar ultimele 4 ore cred ca am fost la toaleta de 20 de ori. Tot faceam pipi.

La al doilea nu am avut nici un fel de contractii dureroase. Parca ziceai ca am crampe... dar de la 23 pana la 02 noaptea am tot facut ture la toaleta  [:)]  de data asta aveam impresia ca fac kk dar nu faceam nimic! 

Cred ca senzatia de a face kk a aparut si la prima nastere inainte de nasterea propriu zisa.... ca ceva m-a facut sa-mi trezesc sotul si sa plec la spital. La 4 dimineata am fost la spital la 4,30 am nascut. 

O nastere usoara iti doresc!  [flo2]

Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...