Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Piscine pt copii in Bucuresti

Recommended Posts

As vrea sa-mi duc copiii la cursuri de inot la o piscina din Bucuresti.

Mi-e teama sa nu ia vreo boala de la piscina sau sa faca vreo iritatie de la clor.

Dr nostru pediatru ma sfatuieste sa nu-i duc, ca sigur se vor imbolnavi de diverse boli.

M-ar interesa pareri despre piscinele unde v-ati dus copiii la inot.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Medicii recomanda de obicei inotul (chiar si pt copii astmatici). Din start medicul tau nu imi inspira incredere, asta daca puii tai nu au probleme medicale. Poate mai intrebi un altul?

Piscine au inceput sa fie multe. Iti recomand sa alegi ceva aproape de casa, ca sa va fie mai usor cu transportul. Ce varsta au copiii? Peste 5 ani pot merge la grupa. Sub 5 probabil va trebui sa-i iei ore individual. Da-ne cateva detalii si te ajutam.

Multumesc pt raspuns.

Da, stiu ca si pt astmatici este indicat inotul.

Ei au o alergie respiratorie si tocmai ma gandeam ca inotul le va face bine.

Clorul din apa poate avea efecte negative asupra unor copii alergici ?

O sa intreb si un medic alergolog.

Copilul cel mic are 5 ani.

Editat de

Dr nostru pediatru ma sfatuieste sa nu-i duc, ca sigur se vor imbolnavi de diverse boli.

Zic si eu ca anya, medicul tau nu-mi prea inspira incredere. In conditiile in care in Bucuresti sunt zeci de piscine, pentru toate buzunarele, si de fite, si de bun simt, si de amarasteni, unele impecabile la capitolul curateie si siguranta (evident cu preturi pe masura), altele deficitare, medical tau stie el sigur ca ti se vor imbolnavi copiii?? Se crede cumva mama omida?

Evident, exista niste riscuri, unele care tin doar de copii (cat sunt de sensibili si predispusi la raceli), si altele care tin de piscina. Insa daca alegi o piscina ok, riscurile sa se imbolnaveasca de cine stie ce carcalaci exista prin apa sunt aproape zero.

Cu a mea am mers de la 8 luni la Kabanoki (apa nu e clorinata), undeva pe langa Jandarmeriei (Carrefour Baneasa). Am mai incercat si la Club Alexandreea (in zona Muncii) dar era prea departe. Prin Floreasca mai stiu un club al unei instructoare de-a fie-mei, World Class Champions. 

Am referinte excelente despre Clubul Sportiv Steaua, care si-au deschis cam de-un an bazinul, si au antrenori foarte apreciati - copii peste 4 ani.

Tot prin zona (sector 6) mai e piscina Facultatii de Medicina, in cerc restrans, dar nu atat de restrans si piscina de la Tenis Club 2000. 

Preturile variaza mult, in functie de tipul de abonament dorit, cel mai ieftin e la comun la Steaua, 200 RON antrenamentul la comun zilnic pe perioada verii. Sunt ore la care nu e foarte mare grupul de copii. 

In caz de ceva stau la dispozitie cu nr. de tel. de la Kabanoki (care fac si cu copii mari, nu doar cu bebei) sau de la Steaua.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...