Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de August (Pepenasi de August 2014) (cap. 21)

Recommended Posts

Linkuri rapide:

Lista DPN | Rugaciuni | Dezbateri private | Cum se citeste o ecoCapitolul 1, Capitolul 2Capitolul 3Capitolul 4Capitolul 5Capitol 6Capitol 7Capitol 8, Capitol 9, Capitolul 10, Capitolul 11, Capitolul 12, Capitolul 13, Capitolul 14, Capitolul 15Capitolul 16Capitolul 17Capitolul 18Capitolul 19, Capitolul 20

http://www.desprecopii.com/Images/pepenasi%20de%20august.jpg

Pepenasii nostri dragi:

Adrian Gabriel - Pepenas sef  [bbbaiat] - 14 iunie 2014 - 43 cm, 2100 grame, 34 saptamani si 1 zi - pui de Babyb00m

Gravidutele nostre  [gravi] :

• Loredana2008 - DPN 24 iulie  [bbfata]
  • Dana_bebe88 - DPN 1 august
  • AlynaB - DPN 4 august  [bbbaiat]
  • Claudela - DNP 5 august  [bbfata]
  • Alexandra1632 - DPN 5 august  [bbfata]
  • Marivic - DPN 7 august  [bbbaiat]
  • Norina36 - DPN 8-10 august  [bbbaiat]
  • Puxilinia - DPN - 9 august
  • Clucica - DPN - 9 august  [bbbaiat]
  • Deea_reby - DPN - 8-10 august  [bbfata]
  • Ona_elaa - DPN 10 august  [bbbaiat]
  • Miki-Ispas - DPN 10 august  [bbbaiat]
  • Alexandra1623 - DPN 10-15 august  [bbfata]
  • Alice1983 - DPN 11 august gemeni  [bbbaiat] +  [bbbaiat]
  • Madalinapt - DPN 15 august  [bbbaiat]
  • Marizta - DPN 15 august  [bbfata]
  • Cocojambo - DPN 16 august  [bbfata]
  • Diane_bad - DPN 10-17 august [bbfata]
  • Georgi07 - DPN 16 august  [bbfata]
  • Karmendi - DPN 19 august  [bbbaiat]
  • Rasfatzata - DPN 19 august  [bbbaiat]
  • Ally_N - DPN 21 august  [bbbaiat]
  • Dana_bebe - DPN 21 august  [bbfata]
  • Aurelia Panica - DPN 22 august  [bbfata]
  • AliHappy - DNP 24 august
  • Alyah - DNP - 24 august  [bbfata]
  • Mariana_D - DPN 25 august  [bbfata]
  • Lilu2014 - DPN 27 august  [bbfata]
  • Alinsa2014 - DPN 27 august  [bbfata]
  • Eliana - DPN 28 august  [bbbaiat]
  • Maryysim - DPN 30 august  [bbfata]

sugestie lista bebe - Capitol 7 - Pagina 1

Tocmai ai aflat ca o sa nasti in August 2014?

Atunci esti bine venita in grupul gravidutelor care asteapta barza in luna August 2014. Nu esti inca sigura de data nasterii sau doresti sa o mai verifici te sfatuim sa folosestiCALCULATORUL datei nasterii. De asemena iti recomandam sa citesti Odiseea Sarcinii(care urmareste sarcina pe saptamani) si sa citesti ce spun alte mame ca tine pe Jurnal de Sarcina.

La desprecopii.com oferim posibilitati multiple pentru gestionarea grupului de mamici:

- Discutiile publice se desfasoara in cadrul acestui subiect. Un subiect care o sa devina un subiect maraton la care scriem zi de zi. Putem sa pune poze, linkuri si ne folosim de subiectul public ca sa recrutam si alte mamici ca noi.

- Discutii private vom putea avea in cadrul GRUPULUI

- Tot in cadrul GRUPULUI putem avem: albume, evenimente, linkuri utile, sondaje, video-uri, wiki, sondaje, intrebari si raspunsuri (Q&A)

- In curand in cadrul GRUPULUI: liste diverse, Wiki, Albume Video, Evenimente Extinse, Date de nastere, si multe altele

grafie | Albume

Editat de
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 221
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Noi ultima data am facut-o acum doua saptamani! Si sotului ii este teama sa nu-i faca ceva lu' bb...dar am insistat un min si jap...s-a-ntamplat. Acum parca imi e si mie teama, sa nu declansam nasterea. Mai asteptam vreo 2 saptamani :)) daca om mai putea atunci :))

Spaga la doctor - Eu sincer m-as duce la privat numai sa scap de penibilitatea momentului. Cred ca daca e sa tragi o linie tot acolo ajungi si esti tratata mult mai bine. In Viena am platit factura in 30 de zile de la nastere.

Interfon - Mie mi-a fost util ca sa nu alerg pe scari la fiecare sunet scos de bebelina. Daca ar fi sa iau as lua unul si cu camera si nu m-ar deranja un SH verificat.

Oricum la 8 luni cand a evadat din tac si cu interfonul in mana alergand pe scari ca un vartej (eu) tot s-a lovit f rau -avea o vanataie de la barba pana la clavicula (atunci am renuntat eu la tarc, patut si am invitat-o frumos in pat cu mine - macar daca tot e sa cada sa cada mai de jos).

Apropo ca sa radeti un pic acum declara sus si tare ca ''o sa doarma cu mine in pat si cand voi fi bunica''. Iar pe Sofia a zis ca nu o invata sa spuna mama decat cand va fi adulta ca sa nu ma poata striga cand este mica.

Sterlizator - Eu am avut unul imprumutat si unul SH luat de pe DC chiar (facem naveta Bucuresti - Viena si era nevoie de 2). In maternitate mi-au zis ca suzeta ajuta calmarea colicilor asa ca i-am dat suzeta. La fel mi-au zis ca nu am destul lapte si sa ii dau completare. E drept ca era un haplea mare manca si 120ml/140ml daca nu si mai mult la o masa inca din spital. Dr la controlul de 6 saptamani a ramas f mirat cand a auzit ca inca alaptez. Cica nu ar fi crezut. Am alaptat pana la 18 luni. Hai ca ma lungesc DA, am folosit f mult sterlizatorul. Daca nu sunteti sigure daca va fi util sau nu va recomand sa amanati monetul - orice suzeta, biberon, terina se poate sterliza si prin fierbere (orice cratita,apa, fierbere si gata).

Acum dupa 4 ani si multe citite despre alaptare voi incerca 100% alaptare, nu voi mai da completare decat daca intradevar nu va lua in greutate. E asa de practic sa ridici bluza si sa ai laptele gata facut. Desi pana se batatoresc sfarcurile e cam dureros procesul ( Apropo recomand MULTI MAM comprese, blam , lanolina - sunt la egalitate cu chilotii de unica folosinta pe lista mea - adica in capul listei sus de tot. Daca nu aveti banuti luati macar compresele.)

Editat de

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...