Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Dragut elicopterul, insa din punctul meu de vedere este exagerat de scump. Nu vad cum s-ar putea rani, insa copilul la 6 ani nu-l va putea manui corespunzator si risca sa-l piarda prin copaci.

Exista elicoptere cu telecomanda la preturi mai mici. Macar nu-i pare rau daca-l strica sau pierde.

Distribuie pe alte site-uri

Ah , ma enerveaza la maxim cand intru prin magazinele mari de jucarii si in permanenta este cineva care face demonstratii cu elicoptere si alte chestii care se arunca si le prinzi iar , am impresia ca imi vin in cap .

Poti sa il cumperi ca la 6 ani merge tati cu el in parc sau in gradina si se joaca  Tatii iubesc " jucariile " astea mai mult decat copiii. Virtual , cred ca orice jucarie poate rani , asta daca nu e folosita corespunzator .

• 3 weeks later...

Da, e cam complicat cu elicopeterele cu telecomanda, sunt si greu de controlat si periculoase (ii cade-n cap daca nu stie sa il controleze). Eu la nepotul meu de 5 ani i-am luat o masinuta cu telecomanda, nu e cine stie ce complicata, dar si asa pentru el a fost mai greu pana s-a obisnuit sa o miste si vireze. Oricum, pentru baietei orice jucarie care se misca cu telecomanda este ideala :) 

Nu mai stiu daca exact asa era, oricum era asemanatoare http://www.bebejoy.ro/masinuta-radiocomandata-junior-police.html. A mers bine la noi, nu am avut probleme sa nu mearga sau sa fie de calitate proasta. 

Al mei a primit la aniversarea de 5 ani si a fost foaaaaaaaaaarte incantat. A primit varianta clasica cu elice, e undeva la 1.5-2 mil. Oricum mi se pare foarte mult.

Noi ne jucam cu el in casa, asa, usor (stam la casa totusi, camerele sunt mai mari).

Nu reuseste sa-l controleze 100% dar asta si pentru ca nu are el rabdare.

Pe el scrie ca se recomanda de la 7 ani.

Eu i-l dau cu restrictie... oricum are nevoie de multe baterii asa ca se joaca pana le consuma si apoi iar il pun la hibernare.

Evident, taica'su voia sa-i cumpere de la 2 ani :D:D:D... S-au batut pe el primele runde de joaca.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...