elvirapop Publicat Iulie 9, 2014 Raport Distribuie Publicat Iulie 9, 2014 Buna ziua fetelor, va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Se apropie ziua de nastere a copilului prietenei mele si stiu ca isi doreste foarte mult un elicopter cu telecomanda. Oare ar fi ok sa i cumpar asa ceva, nu l-ar rani? Copilul are 6 ani... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geniest Postat Iulie 9, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 9, 2014 Dragut elicopterul, insa din punctul meu de vedere este exagerat de scump. Nu vad cum s-ar putea rani, insa copilul la 6 ani nu-l va putea manui corespunzator si risca sa-l piarda prin copaci.Exista elicoptere cu telecomanda la preturi mai mici. Macar nu-i pare rau daca-l strica sau pierde. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
missdarcey Postat Iulie 9, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 9, 2014 Ah , ma enerveaza la maxim cand intru prin magazinele mari de jucarii si in permanenta este cineva care face demonstratii cu elicoptere si alte chestii care se arunca si le prinzi iar , am impresia ca imi vin in cap .Poti sa il cumperi ca la 6 ani merge tati cu el in parc sau in gradina si se joaca Tatii iubesc " jucariile " astea mai mult decat copiii. Virtual , cred ca orice jucarie poate rani , asta daca nu e folosita corespunzator . Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raluk_32 Postat Iulie 28, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 28, 2014 Da, e cam complicat cu elicopeterele cu telecomanda, sunt si greu de controlat si periculoase (ii cade-n cap daca nu stie sa il controleze). Eu la nepotul meu de 5 ani i-am luat o masinuta cu telecomanda, nu e cine stie ce complicata, dar si asa pentru el a fost mai greu pana s-a obisnuit sa o miste si vireze. Oricum, pentru baietei orice jucarie care se misca cu telecomanda este ideala :) Nu mai stiu daca exact asa era, oricum era asemanatoare http://www.bebejoy.ro/masinuta-radiocomandata-junior-police.html. A mers bine la noi, nu am avut probleme sa nu mearga sau sa fie de calitate proasta. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tangerine1 Postat Iulie 29, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 29, 2014 acum un an erau la carrefour niste modele f ok pe la 100 leipoate ca mai suntdaca ii place genul asta de jucarii, merita; si da, subscriu tatii sunt de obicei mai incantati decat copiii:) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulinio Postat Iulie 29, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 29, 2014 Al mei a primit la aniversarea de 5 ani si a fost foaaaaaaaaaarte incantat. A primit varianta clasica cu elice, e undeva la 1.5-2 mil. Oricum mi se pare foarte mult.Noi ne jucam cu el in casa, asa, usor (stam la casa totusi, camerele sunt mai mari).Nu reuseste sa-l controleze 100% dar asta si pentru ca nu are el rabdare. Pe el scrie ca se recomanda de la 7 ani.Eu i-l dau cu restrictie... oricum are nevoie de multe baterii asa ca se joaca pana le consuma si apoi iar il pun la hibernare. Evident, taica'su voia sa-i cumpere de la 2 ani :D:D:D... S-au batut pe el primele runde de joaca. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.