Administrators redactor Publicat Iulie 10, 2014 Administrators Raport Distribuie Publicat Iulie 10, 2014 Capriciile modei la copii, despre alegeri, nazuri si dilemele parintilor ... la voi cum e? La momentul de demult in care singura dilema era daca ii dai body-ul albastru cu dungi sau pe cel albastru cu buline, timpurile de azi pareau o utopie. Atunci, cand odrasla isi exprima preferintele doar pentru masinuta cu lumini si sunete in detrimentul papusii, vremurile cand urma sa devenim sclavii modei erau indepartate si ireale. Dar iata-le, in deplinatatea manifestarilor lor...Rosul este ”pentru fete”...Tricoul rosu nu e bun, pentru ca rosul este ”pentru fete”. Surprinzator, teoria nu mai tine cand cumparam a zecea masinuta rosu-Ferrari.Pantalonii in carouri alb-albastru sunt ”demodati, mami, nimeni nu mai poarta carouri in ziua de azi!” La fel ultima camasuta pe care i-ai cumparat-o, pe care ai dat o gramada de bani si care-si face veacul nepurtata in fundul dulapului, asteptand sa creasca vreun alt copilas mai putin critic cu privire la moda.Iar jeansii trebuie sa fie neaparat slim, neaparat albastru-deschis si, daca e posibil, sfasiati strategic. Se accesorizeaza cu citeste mai departe aici. http://www.desprecopii.com/Images/SitePages/modalacopii-mare.gif Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
missdarcey Postat Iulie 11, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 11, 2014 Nu cred ca exista capricii ale copiilor mai mari dacat ale adultilor , probabil ei ne copiaza. Eu nu ii spun niciodata ; "Uite rochia asta e de la XXXX , sau jacheta e de la YYYY.Le iau de acolo pentru ca acolo cred eu ca au materiale mai bune , croiala mai frumoasa , sunt cool , trendy.... Si nici de bani nu ii spun nimic , ,,inca. Dar , slava domnului , nu am avut drame asa mari pana acuma . Nu a fost niciodata fan-ceva si sa isi doreasca sa poarte imbracaminte cu "caracter".Am mai avut cateva tricouri cu hello kitty dar in rest mai nimic , nici macar o peppa pig .Mai degraba prefera un print sau un animalut. In dulapul de vara predomina culorile deschise si light , mult alb , crem , roz-pal, albastru , galben , flori , dungi , de toate. Eu sunt bucuroasa sa o vad imbracata cum vrea ea ca si asa cea mai mare parte din timp e la scoala in uniforma. Dar sunt lucruri pe care eu le cumpar si nu ii plac , nici nu ma complic sa cer lamuriri , le duc inapoi . M-am obisnuit sa pastrez bonurile . Cu incaltamintea e la fel , trebuie sa fie comfortabila si frumoasa.Singurii pantofi care nu ii plac sunt cei sport ALLSTAR. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eumada Postat Iulie 12, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 12, 2014 Eu am probleme cu garderoba.Oricum din cauza ca are o conformatie mai dificila pe ea cad bine doar hainele de firma,care sunt facute cu simt de raspundere,nu turcismele si chinezariile..nu cunoaste banii,nici nu realizeaza valoarea lor. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ab5174 Postat Iulie 12, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 12, 2014 Eu am probleme cu garderoba.Oricum din cauza ca are o conformatie mai dificila pe ea cad bine doar hainele de firma,care sunt facute cu simt de raspundere,nu turcismele si chinezariile..nu cunoaste banii,nici nu realizeaza valoarea lor.Eumada, mai dat gata cu ce ai scris mai sus.Cum mai un copil la virsta de 5-6 ani sa aiba o conformatie dificila?Are conformatie de copil. Iarta-ma ca iti spun dar din propozitia de mai sus razbate o doza enorma de snobism. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eumada Postat Iulie 12, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 12, 2014 No way.are conformatia lu'tac'su.fara talie umeri lati ...de aia si facem mult sport.sa se dezvolte armonios.nu vreau sa sufere cand merge la scoala asa cum am suferit eu...si raman la parerea mea ca firmele consacrate fac haine pitrivite si de buna calitate.si frumoase si rezistente.i Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristina30 Postat Iulie 12, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 12, 2014 Si care-s firmele consacrate? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larasarit Postat Iulie 14, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 14, 2014 (editat) Cu turcismele si chinezariile si eu am o problema...nu sunt sigura de calitatea materialelor (chiar daca pe eticheta scrie ca-i bumbac) si marimile nu se potrivesc..marcile (gen Tex) din hipermarketuri ..unele supermarketuri sunt mai mult decat ok..pt noi. Am un copil mofturos...de la un an (nu ii place un anumit articol pt ca nu are papitoi) si un alt copil pt care nu conteaza ce are pe el, numai afara pe bicicleta, motocicleta, trotineta, [bicic] sa se vada! Editat de Iulie 14, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iulie 14, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 14, 2014 (editat) Si care-s firmele consacrate?Zara e in top in Romania! (ai un alt statut daca ai marca Zara pe copil ) Editat de Iulie 14, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Iulie 14, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 14, 2014 (editat) tex din carrefour a decazut in ultimii doi ani la gama destinata fetitelor de 5-6-7 ani, cu greu am mai gasit hainute frumoase si ok la pret. de aici ii mai cumpar fetitei lenjerie, pijamale, colanti, pantaloni 3/4 si scurti.tricouri, rochii si fustite ii cumpar din h&m, c&a, urmaresc promotiile si/sau lichidarile de stocuri.lucrusoare frumoase si cu pret bun la reducere i-am luat si de la next din mall baneasa.zara e scump pentru buzunarul meu. da, au hainute foarte frumoase, dar nu-mi permit sa cumpar de la ei. un tricou e 30 lei cel putin, iar rochiile, fustele si bluzitele gen camasuta/ie se invart ca pret pe la 90-100 lei/buc. Editat de Iulie 14, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eumada Postat Iulie 14, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 14, 2014 (editat) prefer sa iau de la Next.Am mai luat de C&A,am gasit tricouri faine...undeva la 30 lei si la H&M(hm astia n-au haine chiar super,eu intru ocazional pe la ei)..cele mai bune,colanti,rochite,tricouri le am tot de la next.Fata de alea turcesti care dupa doua spalari sunt decolorate...astea de la next ...nici nu se cunosc ca sunt purtate.Mai primesc de la vara-mea ,la Zara de exemplu nu gasesc haine potrivite pentru Eva,pe mine ma intereseaza materialul si calitatea foarte mult....doua rochii a avut de la Zara,le-a purtat de doua ori si gata.Nu au mai incaput-o.Le-am dat cadou si mi s-a rupt inima....copiii cresc repede tare si una doua le raman mici hainele. Editat de Iulie 14, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.