Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Capriciile modei la copii, despre alegeri, nazuri si dileme

Recommended Posts

prefer sa iau de la Next.Am mai luat de C&A,am gasit tricouri faine...undeva la 30 lei si la H&M(hm astia n-au haine chiar super,eu intru ocazional pe la ei)..cele mai bune,colanti,rochite,tricouri le am tot de la next.Fata de alea turcesti care dupa doua spalari sunt decolorate...astea de la next ...nici nu se cunosc ca sunt purtate.Mai primesc de la vara-mea ,la Zara de exemplu nu gasesc haine potrivite pentru Eva,pe mine ma intereseaza materialul si calitatea foarte mult....doua rochii a avut de la Zara,le-a purtat de doua ori si gata.Nu au mai incaput-o.Le-am dat cadou si mi s-a rupt inima....copiii cresc repede tare si una doua le raman mici hainele.

Aha, deci tu prin haine de firma si firme consacrate te referi la C&A, H&M, Next, etc ....

Eu la primele doua mai ales, calitatea materialelor nu o vad prea superioara.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 94
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

poate ca nu e cea mai buna calitate la c&a sau h&m, dar pe de alta parte, cat poarta copiii hainele ? maxim 2 sezoane, cresc si le raman mici. asa ca hainutele nu prea au timp sa se deterioreze prin purtare sau spalat.

la adulti da, merita sa investesti bani in plus pe haine si incaltari de calitate/firma, le poti purta ani la rand daca modelele sunt clasice.

pentru cei cu venituri medii, h&m si c&a reprezinta o varianta buna de "aprovizionare" cu hainute pentru copii, au modele dragute si preturi acceptabile.

Nu ma refer neaparat la asta....e vorba strict de calitate.Daca rezista la spalari zilnice fara sa se altereze culorile,daca indiferent cat sunt de foite isi pastreaza calitatea...asta conteaza pentru mine.

Am zis eniuei ca de la hm iau rar.

Ma rog vrei tu sa insinuezi ca-s proasta probabil oricum malitiozitatea ta nu-si are locul aici,mai ales ca inca nu esti bunica.

No way.are conformatia lu'tac'su.fara talie umeri lati ...de aia si facem mult sport.sa se dezvolte armonios.nu vreau sa sufere cand merge la scoala asa cum am suferit eu...si raman la parerea mea ca firmele consacrate fac haine pitrivite si de buna calitate.si frumoase si rezistente.i

Dar tu de ce ai suferit?

Nu ma refer neaparat la asta....e vorba strict de calitate.Daca rezista la spalari zilnice fara sa se altereze culorile,daca indiferent cat sunt de foite isi pastreaza calitatea...asta conteaza pentru mine. Am zis eniuei ca de la hm iau rar. Ma rog vrei tu sa insinuezi ca-s proasta probabil oricum malitiozitatea ta nu-si are locul aici,mai ales ca inca nu esti bunica.

eumada...nu stiu ce te zburlesti asa,ca tu ai adus in discutie c&a si H&M!!!(ca si firme de marca chiar [fri] )

Nu stiu ce gasesti tu calitate in cirpele de la ei...eu adult mi-am luat o singura data d ela C&A o pereche d epantaloni din in,pe care i-.am imbracat de 3 ori cred si s-au ros intre picioare,desi conformatia corpului meu nu e de asa natura...deci cirpe si atit.

La H&M nici nu intru-turcisme si chinezarii...atit

Plus cum conditiile muncitorilor care lucreaza pentru astea doua mizerii d efirme.

Mai degraba de la TCM,sau chiar Takko are calitate mai buna decit cele de mai sus.

Nu pot sa cred, subiectul o reia pe panta pe care a mai fost sub diverse forme in trecut.

Pot sa va fac un rezumat. Apar urmatoarele categorii de mamici:

- unele care cumpara de unde pot, mai de la reduceri, mai de la supermarket, uneori de la brand-urile C&A, H&M, LC Waikiki, Iar la Zara, Next, Okaidi, Mothercare, Z si altele mai scumpute, considerate "de firma" ajung numai la reduceri

- apoi vine gasca mandra ca isi face cumparaturile numai de la brandurile susmentionate, incantate fiind sa cumpere "de firma" si afisand un dispret condescendent fata de hainutele non-name (de taraba) sau de la cele 3 marci mai low level de mai sus

- apoi vin fetele din strainatate si spun: mvai, dar asta considerati voi haine de firma ?!?!?!?! Sa va spunem NOI care sunt adevaratele haine de firma, numai HAI, intrebati-ne!

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...