Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

daca nu ajungem la mare......

Recommended Posts

Anul acesta ar fii primul an in care nu ajungem deloc la mare pentru ca avem alte prioritati financiare.Si cum banuti pentru mare nu sunt ma gandeam ca in concediul meu din august sa facem ceva interesant.

Din pacate desi am tot cautat nu gasesc nimic ca si activitate de familie cu buget redus [fri]

Ma gandeam la piscina sau strand dar am vazut ca nu prea sunt pareri favorabile in special pentru stranduri.La  pisicina da e ok dar nu mi se pare potrivit pentru un copil de 7 ani...

Ati frecventat strandurile sau piscinele din Bucuresti anul acesta?Imi puteti recomanda ceva potrivit pentru o familie cu un copil de 7 ani si cat de cat accesibil?

Va multumesc

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 71
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Diferenta este ca la strand e mai ieftin biletul de intrare, vin mai multi oameni... de toate felurile. 

La piscina e mai scump un pic... nu toti isi permit. 

Sa zicem ca la strand sunt 80% sanse sa te alegi cu ceva... la piscina vreo 50%  [:)]

Si se mai "stie" ca la strand se schimba apa mai rarut iar la piscina mai des. Deci piscina are o apa mai curata. 

Insa din cate am inteles anul asta datorita ploilor si a vremii apa a trebuit sa fie schimbata mai mereu pt ca dupa ploaie si vant se facea mizerie mare... crengi de copac, frunze etc.

Eu personal nu am luat nimic niciodata... nici de pe strand, nici din piscina, nici din garla, arges, olt sau pe unde m-am mai balacit. 

Nici noi nu plecam in concediu anul asta... sau mai bine spus nici anul asta. Mai intai ca datorita ploilor m-am tot sucit cu rezervarile si apoi banii au luat alta directie.

Nu`i bai. Ne ducem la tara  [:-)))] ca pe vremuri! 

Am vrut si eu sa-i duc pe strand dar mi-a fost cam teama. Sotul nu putea sa mearga cu mine si cu 2 copii mici... nici nu sti dupa care sa alergi mai intai! [fri]

Asta e.  [flo2]

[:)]  Pai am fost cam pe toate strandurile cred :))

Pe Vacaresti, in Berceni la 3 ligheane (parca asa ii zicea), in titan, in baneasa ... cam atat.

La piscine am fost la vreo 2-3 dar cel mai mult mi-a placut una din Floreasca... e intre blocuri oarecum, micuta, era acum 4 ani 50 lei biletul. Insa avea o capacitate de 50 de locuri. Fiecarei persoane copil sau adult ii era atribuit un sezlong. Cand toate erau ocupate se inchidea. Asa ca nimeni nu se intindea pe jos, nu te calcai pe picioare cu nimeni, liniste... super. 

Ca si distractie WaterPark. Desi cam aglomerat pt mine.

Am invatat sa inot pe Cocioc  [:-)))] acum cand vad cat de murdar e lacul asta mi se face rau! Nu imi vine sa cred ca pe la 14-15 ani fugeam de la scoala si ne balaceam aici. Oare asa murdar era si atunci? Probabil, dar era gratis si apa superba!

Diferenta este ca la strand e mai ieftin biletul de intrare, vin mai multi oameni... de toate felurile. 

La piscina e mai scump un pic... nu toti isi permit. 

Sa zicem ca la strand sunt 80% sanse sa te alegi cu ceva... la piscina vreo 50%  [:)]

Si se mai "stie" ca la strand se schimba apa mai rarut iar la piscina mai des. Deci piscina are o apa mai curata. 

Am si eu o intrebare: De ce ai sanse asa de mari sa iei ceva?

Si daca sint asa de mari, de ce va riscati sa mai mergeti si si cu copii?

Eu pe unde am fost de-a lungul anilor nu am luat nimic.

eu nu am luat nimic de nicaieri, si am fost mult la strand :)))))) camm ce ai putea sa iei?

mergeti cu cortul undeva, sau poate gasiti cazare ieftina prin jurul bucurestiului. noi avem langa TM lacul Surduc si Crivaia, sunt camere si cu 15 lei pe noapte. la surduc ff multi au cabane pe care le cinhiriaza si e superieftin. trebuie sa fie asa ceva si pe acolo.

Am si eu o intrebare: De ce ai sanse asa de mari sa iei ceva?

Si daca sint asa de mari, de ce va riscati sa mai mergeti si si cu copii?

Eu pe unde am fost de-a lungul anilor nu am luat nimic.

Pt multi din inconstienta, ca sa nu spun altfel, vin cu copiii bolnavi la strand. Conjuctivite, dermato, raceli, etc... am vazut de-a lungul tiimpului destule.

In general sansele cele mai mari sunt la bazinele mici. Adica de mica adancime. 

Adultii bolnavi nu prea vin... nu ca le-ar pasa de cei din jur... mai mult de frica unor complicatii cred... ca e un "mi se rupe de ceilalti" din ce in ce mai generalizat. Strict parerea mea.

Eu nu am mers niciodata.  [:)]  As vrea dar mie teama. 

O sa mergem insa sa facem baie in olt  [:)]  care nici el nu e f curat dar ... sper sa fie ok. Daca nu e avem piscina in porbagaj si o curte mare la tara asa ca loc de balaceala avem.

Anul trecut in loc de strand le-am pus tot asa piscina in curte si s-au jucat f bine mersi. Anul asta suntem in constructi si nu mai merge. De asta plecam la tara. 

Am o prietena care sta la bloc si a cumparat o piscina mai micuta si o tine pe balcon... e inebunit ala mic al ei si toti copiii care il viziteaza. [:)]

Ela, daca nu te eliberezi de teama 'de a lua ceva', n-o sa-ti mai duci copilul nicaieri si-o sa-i faci in continuare inconstienti pe cei care-o fac. Copiii pot sa ia orice, oriunde.

Eu nu vad in povestea asta decat un drob mare de sare. De ce l-ai pus pe cuptor, doar tu stii. [flo]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...