Administrators redactor Publicat August 7, 2014 Administrators Raport Distribuie Publicat August 7, 2014 De curand am inteles ca muzica te urmareste si in vis ... sunt melodii care imi plac si le aud si in vis, intr-un mod obsedant. Voua vi se intampla asta sau nu? [soricel] Iata una din ele Remarcabila intr-adevar. Fetita din clip Nu este ceea care canta. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat August 7, 2014 Raport Distribuie Postat August 7, 2014 acum ca spui, imi dau seama ca eu, cand visez, nu aud melodii / muzica. doar voci, zgomote, dar nu si muzica.in schimb visez color. voi la fel visati, in culori sau alb-negru ? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat August 7, 2014 Raport Distribuie Postat August 7, 2014 (editat) Eu de cind ma stiu visez in culori. Nici n-am stiut ca se poate altfel, cind taica-meu mi-a spus ca el numai alb negru viseaza. Nu tin minte sa fi visat muzica, dar de multe ori aud o melodie la radio si apoi imi bubuie in cap cite jumate de zi si de multe ori nu e o melodie care imi place. Ma trezesc cintind tare si cite un coleg o preia si incepe sa ii bubuie si lui/ei melodia respectiva . Poate deveni obsedant! Editat de August 7, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oana_B Postat August 7, 2014 Raport Distribuie Postat August 7, 2014 Mi s-a intamplat sa visez o melodie (cunoscuta ca n-am compozitii proprii ) si sa ma trezesc cu ea in minte si sa sa o fredonez toata ziulica Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.