Administrators redactor Publicat August 7, 2014 Administrators Raport Distribuie Publicat August 7, 2014 Ieri am zburat cu Tarom si cand am iesit din avion - am vazut pe avion scris numele avionului: Deva. Brusc m-am gandit ca e un nume superb de fata si daca as fi avut o fetita mi-ar fi placut acest nume pentru ea. Deva Cum vi se pare? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icailoaie Postat August 7, 2014 Raport Distribuie Postat August 7, 2014 nu am mai auzit pana acuma de acest nume dar imi place mult. Are o rezonanta placute si aduce o nota de caldura. Chiar e un nume dragut:) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat August 7, 2014 Raport Distribuie Postat August 7, 2014 mi se pare neobisnuit ca prenume. pentru ca il asociez automat cu numele localitatii.iar obiceiul de a pune copiilor prenume de localitati (si nu numai) il are o anumita minoritate de la noi...am intalnit o persoana (de etnie, da) care avea numele brasov viena. parca era denumirea unei rute de tren international sau cursa de avion... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat August 7, 2014 Autor Administrators Raport Distribuie Postat August 7, 2014 eu nu am prejudecati, nu m-as gandi ca asa pun minorotatile ... probabil pentru fiecare persoana, un nume rezoneaza altfel. [flo2] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat August 7, 2014 Raport Distribuie Postat August 7, 2014 am intalnit o persoana (de etnie, da) care avea numele brasov viena. parca era denumirea unei rute de tren international sau cursa de avion... [:-)))] [:-)))] [:-)))] mare dreptate ai...ruta de tren international!!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat August 7, 2014 Raport Distribuie Postat August 7, 2014 eu nu am prejudecati, nu m-as gandi ca asa pun minorotatile ... probabil pentru fiecare persoana, un nume rezoneaza altfel. [flo2]Mirela http://comunitate.desprecopii.com/forums/topic/146878-nume-de-copii-de-care-putem-rade/ Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat August 7, 2014 Autor Administrators Raport Distribuie Postat August 7, 2014 anda, eu nu am spus ca imi place ca nume West ci Deva. [flo2] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat August 7, 2014 Raport Distribuie Postat August 7, 2014 anda, eu nu am spus ca imi place ca nume West ci Deva. [flo2]am inteles...nu inteleg care e diferenta intre North West si Deva! [:-)))] [:-)))] Poate si pentru parinti aia a avut o anumita rezonanta???? [fri] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat August 7, 2014 Autor Administrators Raport Distribuie Postat August 7, 2014 ma rog, eu vad o diferenta dar s-ar putea ca tu sa nu o vezi si e treaba ta. Ma rog, daca tu crezi ca merita ras in halul asta, e treaba ta. [soricel] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat August 7, 2014 Raport Distribuie Postat August 7, 2014 Mirela,nu trebuie s ate superi...zau ca nu inteleg care e diferenta dintre un punct cardinal si un oras,ca nume de copii! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.