Rebe13 Publicat August 8, 2014 Raport Distribuie Publicat August 8, 2014 Buna ziua fetelor si bine v-am gasit. As vrea sa va cer o parere personala, am facut de curand 3 teste de sarcina , in 3 zile consecutive, iar ca rezultat a fost cel din poza atasata de mine. Ce spuneti, s-a prins ceva ? :D Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebe13 Postat August 8, 2014 Autor Raport Distribuie Postat August 8, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kytana Postat August 8, 2014 Raport Distribuie Postat August 8, 2014 Poza nu s-a atasat. :) Mai incearca o data sa ne dam cu parerea :P Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eseea Postat August 8, 2014 Raport Distribuie Postat August 8, 2014 eu te felicit, sigur e sarcina! :) in a cate zi a ciclului menstrual esti? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miha05 Postat August 8, 2014 Raport Distribuie Postat August 8, 2014 Da! Este sarcina! Doar ca este la inceput. Poate ai ovulat mai tarziu si atunci cantitatea de gonadotropina (hormon) e mai mica decat te-ai fi asteptat. Ori asta, ori nu a trecut o saptamana de la data cand trebuia sa vina CM. Si testul meu a fost mai slabut (si s-a dovedit ca am ovulat o saptamana mai tarziu), dar bebe e acolo! ;)Asadar te felicit!! Sarcina usoara si puiut sanatos! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebe13 Postat August 8, 2014 Autor Raport Distribuie Postat August 8, 2014 Va multumesc mult!! Si eu am crezut ca s-a infiripat ceva :D , insa mie mi-a venit CM pe 13 iulie si normal ar trebui sa-mi vina peste 4-5 zile , de aceea am fost mai nedumerita. Dar in mod normal , cand ar trebui sa ma duc la un medic ginecolog in control ? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icailoaie Postat August 10, 2014 Raport Distribuie Postat August 10, 2014 Felicitari! o sa ai un bebe! [flo2] [flo2] [flo2] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulinio Postat August 11, 2014 Raport Distribuie Postat August 11, 2014 Si eu zic ca e bebe.Eu am fost destul de tarziu: cam la 7 saptamani de la ultimul cm.Cumnata mea era mai nerabdatoare si a fost la 5... nu i-a spus mare lucru, nu se vedea ecografic nimic... cred ca se vedea sacul dar nu se vedea daca e ceva in el sau nu. Daca vrei sa fii sigura sigura ca e pozitiv, fa un test de sange (e cam 40 lei) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miha05 Postat August 12, 2014 Raport Distribuie Postat August 12, 2014 Va multumesc mult!! Si eu am crezut ca s-a infiripat ceva :D , insa mie mi-a venit CM pe 13 iulie si normal ar trebui sa-mi vina peste 4-5 zile , de aceea am fost mai nedumerita. Dar in mod normal , cand ar trebui sa ma duc la un medic ginecolog in control ? eu am fost la 6 saptamani... care s-au dovedit a fi doar 5. Nu se vedea la ecograful doctorului si m-a trimis sa imi fac trasnvaginala. Acolo s-a vazut. O saptamana si ceva mai tarziu s-a vazut si la ecograful doctorului meu. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebe13 Postat August 12, 2014 Autor Raport Distribuie Postat August 12, 2014 Multumesc mult fetelor pentru sfaturi , toate au fost folositoare pentru mine:D , joi am sa ma duc la un control si am sa va anunt ce-am facut. O seara buna va doresc :* Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.