Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Plimbari domoale pe Ghetar

Recommended Posts

• Răspunsuri 614
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

didi, ne imprietenim si la curatenie. mie imi lua o tanti $ 75 pt 2.5 ore si facea o treaba pe jumatate.

acu' am o studenta cu $10/ ora, nu e mai buna, dar macar platesc 20-30 de dolari pe aceeasi munca pe care o facea tanti aceea inainte.

musai sa gasesc pe altcineva din toamna.

Distribuie pe alte site-uri

Aqai,

mai si pe mine ma pus pe ganduri intamplarea ta, eu as merge direct la menagement si m-as plange:

1- ca nusi fac munca

2- deja tu ai planificat timpul si  ai platit

3-nu e corect ca tu ai fost sincera si ei acum inceraca sa se spele pe maini

4- ii ameninti ca le faci review-s "frumoase" pe internet

si ce fac nu e acceptabil [:)]

Aqai,

mai si pe mine ma pus pe ganduri intamplarea ta, eu as merge direct la menagement si m-as plange:

1- ca nusi fac munca

2- deja tu ai planificat timpul si  ai platit

3-nu e corect ca tu ai fost sincera si ei acum inceraca sa se spele pe maini

4- ii ameninti ca le faci review-s "frumoase" pe internet

si ce fac nu e acceptabil [:)]

bella, e ymca... ce management, ce review. doar daca vreau sa fac tam-tam in presa locala, ceea ce nu am nici timp nici chef.

o sa scriu o scrisoare for the record doar, ca sunt sigura ca deja avem un record :D

ziua buna..... 

am citit, ma luat somnul, intre timp, dincolo  a inchis usa nenea Rufus. 

bella, ce mama buna esti tu.  [flo2]  pe cuvantul meu! ar trebui sa nu-i mai faci nimik, sa-i pui in brate totul. cu exceptia faptului ca o duci cu masina. de restul.... ii comunici ca la ora x e plecarea si o intereseaza cum se organizeaza, iar reclamati ulterioare nu se primesc si nu se iau in considerare. 

da, greu cu adolescenti astia.... atatia hormoni si furtuni hormonale pe ei.....  [fri]

aqai, are dreptate dl tau, a pus corect problema. bafta sa rezolvati in favoarea voastra. 

mickyy, mai,  tie de la alergat dupa pisica ti se trage. da-o la cineva la tara daca ai unde, sau la soacra ta. ai grija de tine si de bebe. ca sa am si eu pe cine nasi!!!  [pk]

JG, raspund indata la pm. 

viviana, sanatate sotului. 

didi, noi am luat printr-o firma doamna de la curatenie. am avut cateva.... care ba veneau, ba nu veneau. pana am gasit-o pe Nazarena, vine din Chile. si munceste cu seriozitate, eu in general plec de acasa cand vine ea. dar nu face decat aspirator , sterge praful, baile si spalat pe jos. asta dureaza o ora jumate pe ceas, eu platesc doua ore, plus din cand in cand cate 5 euro extra. 

Va doresc zile racoroase in weekend ul care abia a inceput!

Noi suntem "under construction".

Copiii la munte, eu si omul am inceput sa mergem la terapie in incercarea de a iesi cat mai putin sifonati la nervii capului.

Am mai avut  o asa perioada in viata, in 2005 - cand ne straduiam sa avem bebe si in decursul acelui an am avut 3 sarcini extrauterine. Am trecut amandoi peste asta, iar In 2006 ramaneam insarcinata cu Teo.

Imi dau seama ca aceste momente ne aduc mai aproape unul de altul si consolideaza intr-un fel legatura dintre noi.

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...