Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Dureri crunte de ligamente/articulatii. Sfaturi ?!

Recommended Posts

De 3 zile am niste dureri crunte la ligamentele unui picior. Ma apuca diminetile pe la 3-4 si nu pot calca deloc pe calcai din cauza durerilor.

NU ma trimiteti la medic pentru ca nu merg [:)]  inca.

Am primit pastile Artrostop si mai iau cate un Ketonal, mai ung cu alifii.

As vrea sa stiu daca pe asa ceva se pune gheatza sau ceva cald pentru ameliorare ?

Multumesc pentru sfaturi [flo]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

daca cedeaza la ketonal si la unguente locale..e probabil o inflamatie.Si va trece.Eu,la ceva similar,dar la art.degetului mare de la piciorul stang.....am primit cam aceleasi indicatii.Mi s-a spus ca e o tendinita,aveam dreri de nu puteam calca....am fact masaj si nu stiu inca ceva si mi-a luat durerea cu mana.dar eu am un kinetoterapeut bun.

Stiu ca suna babesc: 1 kg sare intr-un kg apa, tii acolo calcaiul si il masezi.

Asta i-a dat ortopedul fii-mii dupa ce altele nu au mers. Nu stiu daca e aceeasi afectiune insa merita incercat.

Edit: ca unguent a avut Mobilat. (dupa o entorsa a ramas cu 2 ligamente ale calcaiului incalecate)

Dana, culmea, ma dor de cand fac miscare (inot) care nu ar trebui sa influenteze... o talpa  [smulgpar]  intelegeam daca alergam.

Viv, merci de sfat. Am acasa sare zgrunturoasa si sigur voi aplica incepand cu seara asta.

E aiurea rau de tot, nici la piata nu pot ajunge  [fri]  Sper sa mi treaca rapid.

Multumesc pentru sfaturi  [flo2]  [flo2]  [flo2]

Se poate intammpla si daca ai facut o miscare gresita, daca ai calcat gresit, daca ai stat intr-o pozitie aiurea, daca la inot ai fortat. si mie mi s-a intamplat de multe ori sa am fasceita la nivelul talpii, a durat cateva zile si a trecut. nu-i mare lucru.

Xio stie mai bine...insa si eu voiam sa spun ca s epoate de la o miscare gresita,s-a prins cumva un nerv acolo si doare.

Pe mine stiu sigur ca durerile astea de calciie mi-au aparut dar si disparut ,fara sa stiu cind.

La fel cind luam sau scadeam in greutate,ma dureau foarte tare incheieturile bratelor...cumplit!!!!

N-o fi o explicatie stiintifica asta cu centrul de greutate...insa eu cred in ea.Da timp putin(si stringe din dinti ,bineinteles)corpului sa se obisnuiasca cu noua greutate!

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...