Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Intr-o tara normala

Recommended Posts

• Administrators

- Intr-o tara normala, orice chemare la nerespectarea legii, ar fi condamnata de oamenii legii.

- Intr-o tara normala, la stirea mega vehiculata pe toate canalele media - ca duminica se pregateste o demonstratie de forta - fara autorizatie  - in fata Palatului Presedintelui, ar fi trebuit sa apara reactii prompte de dezaprobare din partea Primarului Bucurestiului, a Ministrului de Interne, a Jandarmeriei Romane.

- Intr-o tara normala, protestele la adresa unei decizii judecatoresti ar fi indreptate catre Ministerul de Justitie sau Guvernul Romaniei

- intr-o tara care s-a zbatut zeci de ani intr-un regin comunist odios condus de securisti fara scrupule, oamenii nu ar simpatiza cu un fost securist dovedit cu acte de turnator

- intr-o tara normala, oamenii nu s-ar solidariza cu un securist care a furat de la stat o suma de aprox 60 de milioane de dolari pentru ca acesti bani sunt furati de la fiecare roman

- intr-o tara normala, niste mercenari manipulatori nu ar avea nici o audienta si ar fi huiduiti pe strazi ...

dar ....

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 86
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Intr-o tara normala etnia rroma nu si-ar etala la televizor inelele si pirandele cu rochii de mii de euro,masinile luxoase si teancurile de bani.,Intr-o tara normala,ar fi luati la intrebari de fisc si/sau alte organe abilitate.Intr-o tara normala.. nu s-ar musamaliza scandalurile legate de implicarea familiei presedintelui in afacerile clanurilor tiganesti...

Editat de

Intr-o tara normala etnia rroma nu si-ar etala la televizor inelele si pirandele cu rochii de mii de euro,masinile luxoase si teancurile de bani.,Intr-o tara normala,ar fi luati la intrebari de fisc si/sau alte organe abilitate.Intr-o tara normala.. nu s-ar musamaliza scandalurile legate de implicarea familiei presedintelui in afacerile clanurilor tiganesti...

1. Ultima oara cand m-am uitat la stiri Mircea Basescu era in puscarie tocmai pentru trafic de influenta si implicare in afaceri cu clanuri tiganesti. 

2. Etnia rroma are aceleasi drepturi sa-si etaleze sotiile, inelele, masinile de lux si rochiile de mii de euro ca Iulia Albu, de exemplu, care-si etaleaza gaina sau miile de euro. 

Nu toti cei de etnie rroma sunt bogati, asa cum nu toti ne plimbam cu gallus gallus in brate.

Mai vroiam sa spun ca noi uneori vorbim in necunostiinta de cauza. Adica sunt multe persoane de etnie rroma care zac in puscarii numai ca nu sunt atat de mediatizate ca dragul nostru de Voiculescu.

========

Isteria de la Antena 3 depaseste orice intelegere.

In primul rand ca eu nu cred in motivele pe care ei le expun cnd cheama oamenii la "Plimbarea libertatii"

1. nimeni nu le-a confiscat postul - e o minciuna sfruntata. Dimpotriva, Ponta, seful guvernului si al statului care a dispus confiscarea cladirii le-a dat asigurari ca Antena 3 nu va disparea.

2. Bani au destui pentru salarii si sa sustina mult timp de aici inainte.

Deci de unde isteria asta?

Eu cred ca "Vedetele" de la Antena3 au facut si ele afaceri oneroase la umbra batranului Felix si le e frica sa nu vina ei din urma.

Altfel nu imi explic atitudinea lor.

Cine-i vinovat ca nu traim intr-o tara normala?

Cine trebuia sa faca din Romania o tara normala?

Tonul face muzica!

In urma cu ceva ani Basescu chema la miting in Piata Universitatii si promitea ca o sa participe periodic la manifestatii, dar nu si-a tinut promisiunea.

Băsescu cheamă oamenii în stradă, dacă va creşte acciza la benzină şi motorină

“Dacă apare o singură formulare privind acciza la motorină, şi vă asigur că voi face ce nu am făcut de când sunt, eu îi voi chema pe români să se apere în stradă , în mitinguri, pentru că eu pot demonstra că nu e necesară”, a declarat şeful statului la B1Tv.

Cine seamana vant culege furtuna.

Cei de la A3 cheama oamenii sa apere libertatea de exprimare amenintata de masuri juridice.

Editat de

Cine-i vinovat ca nu traim intr-o tara normala?

Cine trebuia sa faca din Romania o tara normala?

Tonul face muzica!

In urma cu ceva ani Basescu chema la miting in Piata Universitatii si promitea ca o sa participe periodic la manifestatii, dar nu si-a tinut promisiunea.

Stii foarte bine raspunsul, Deceneus! Nu-i asa? Basescu e de vina ca niste oameni de presa se poarta ca animmalele adunate in haita.

Ca un pumn de oameni ce au pus mana pe un trust de presa vor sa faca legea in tara asta prin minciuna si manipulare nerespectand nimic din ceea ce se cheama justitie sau adevar.

Si noi astialaltii nu putem decat asista neputinciosi la incercarile de destabilizare ale unor scelerati.

Si noi astialaltii nu putem decat asista neputinciosi la incercarile de destabilizare ale unor scelerati.

Noi avem trei variante:

- sa ne organizam ca sa facem o tara normala,

- sa ne implicam intr-o tabara sau alta,

- sa ne lamentam, sa ne indignam si sa-i injuram pe toti

Intr-o tara normala oamenii ar alege prima varianta.

La noi sunt impartiti in variantele doi si trei.

Editat de

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...