szivarvany Postat August 13, 2014 Raport Distribuie Postat August 13, 2014 (editat) Noi am primit manualele la final de an scolar, asa fiecare isi poate cumpara daca vrea sa fie noi...De obicei sunt utilizabile, am preferat sa comand de pe net doar cele de romana si mate pe care se vedea uzura mai intensa :-) Editat de August 13, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Selene_Bunny Postat August 13, 2014 Autor Raport Distribuie Postat August 13, 2014 Am vorbit la scoala, mi s-a spus ca a avut loc o sedinta cu parintii in vacanta (cand, habar n-am, ca n-am stiut deloc de ea si nici pe site-ul scolii nu vad vreo informatie) si ca s-a dat atunci lista cu rechizite. [batcap] Doar dupa 1 septembrie o mai gasesc pe d-na invatatoare. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
CorinaDani Postat August 13, 2014 Raport Distribuie Postat August 13, 2014 pai incearca sa iei legatura cu unul dintre parintii colegilor de clasa ai dariei, sa-ti dea si tie lista de rechizite. ai putea s-o rogi pe secretara scolii sa te ajute, pentru ca la inscriere (cel putin la noi) s-au cerut numerele de telefon ale parintilor si adresele de mail. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
CorinaDani Postat August 13, 2014 Raport Distribuie Postat August 13, 2014 selene, nu sunt bune guasele. pentru ca cei mici nu le pot manevra cu indemanare, storc tuburile aiurea si se pateaza...noua ni s-a recomandat varianta de acuarele in cutiute, identice cu cele pe care le foloseam noi cand eram scolari. sunt foarte bune, iar daca se pateaza hainutele, culorile ies usor la spalat.se numesc colibriarata asa, imposibil sa nu va amintiti de elehttp://www.colorit.ro/product_images/v/acuarele_colibri.__53344_preview.jpg Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
roxanaz Postat August 13, 2014 Raport Distribuie Postat August 13, 2014 Selene, nu poti suna invatatoarea? Si noi am avut sedinte in vacanta (asa se procedeaza la scoala si e tare comod), dar am fost sunati toti parintii. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
szivarvany Postat August 13, 2014 Raport Distribuie Postat August 13, 2014 Corina, scuze, dar culorile alea sunt niste porcarii (parere personala) , atunci mai bine se cumpara tempera la cutiute... desi pentru a le amesteca e nevoie de cele la tub. natalia_nica 1 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Selene_Bunny Postat August 13, 2014 Autor Raport Distribuie Postat August 13, 2014 (editat) Corina, guasele erau pe lista lipita pe peretele clasei, nu le-am ales eu, ci invatatoarele de atunci. Si nu erau in tuburi, ci in paharele, cum e in poza postata de szy. Nu am numarul invatatoarei, acum nici numele nu mi-l aduc aminte. O sa incerc sa caut o mamica, dar nu o cunosc decat pe una, restul colegilor sunt noi. Editat de August 13, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Selene_Bunny Postat August 13, 2014 Autor Raport Distribuie Postat August 13, 2014 Selene, nu poti suna invatatoarea? Si noi am avut sedinte in vacanta (asa se procedeaza la scoala si e tare comod), dar am fost sunati toti parintii. Vad eu cum rezolv. Nu m-a sunat nimeni, iar site-ul scolii nu este actualizat. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
CorinaDani Postat August 13, 2014 Raport Distribuie Postat August 13, 2014 alegerea acuarelelor la cutiuta tine putin si de organizarea spatiului de lucru, ca sa spun asa. pentru ca la clasele 0 mobilierul este oarecum standard, masa este micuta ca suprafata, nu au loc culorile in tuburi, vasul cu apa, paleta de amestecat culorile, blocul sau foaia de desen, samd.in plus, fiind multi copii in clasa, masutele sunt lipite una de alta, e foarte usor sa se produca mici accidente gen varsat apa, rasturnat setul de acuarele in cutiute in genul celor din poza pusa de sziv...a avut si fii-mea acuarele ca cele din poza lui sziv, se ia culoare pe capacele si mai curge pe alaturi, cand iei cu pensula se intinde pasta..pentru copii, mai ales ca nu sunt atat de indemanatici si atenti, acuarelele la cutiuta sunt mai practice, mai usor de utilizat.acuarelele tip pastila sunt proaste, ma refer la cele cu pret acceptabil. culoarea e atat de spalacita...oricat ai freca pastila cu pensula, mare lucru nu iese... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
szivarvany Postat August 13, 2014 Raport Distribuie Postat August 13, 2014 Noi nici la gradi nu am lucrat cu cele din poza ta, de asta spuneam. Deprinderile le inveti de acolo, sa nu fie accidente.Si da Selene, e foarte ok sa li se ceara 6 culori si de acolo sa invete ei combinatiile.Asta asa, off topic. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.