Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

• Răspunsuri 106
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

selene, nu sunt bune guasele. pentru ca cei mici nu le pot manevra cu indemanare, storc tuburile aiurea si se pateaza...

noua ni s-a recomandat varianta de acuarele in cutiute, identice cu cele pe care le foloseam noi cand eram scolari. sunt foarte bune, iar daca se pateaza hainutele, culorile ies usor la spalat.

se numesc colibri

arata asa, imposibil sa nu va amintiti de ele

http://www.colorit.ro/product_images/v/acuarele_colibri.__53344_preview.jpg

Distribuie pe alte site-uri

Corina, guasele erau pe lista lipita pe peretele clasei, nu le-am ales eu, ci invatatoarele de atunci. Si nu erau in tuburi, ci in paharele, cum e in poza postata de szy.

Nu am numarul invatatoarei, acum nici numele nu mi-l aduc aminte. O sa incerc sa caut o mamica, dar nu o cunosc decat pe una, restul colegilor sunt noi.

Editat de

alegerea acuarelelor la cutiuta tine putin si de organizarea spatiului de lucru, ca sa spun asa. pentru ca la clasele 0 mobilierul este oarecum standard, masa este micuta ca suprafata, nu au loc culorile in tuburi, vasul cu apa, paleta de amestecat culorile, blocul sau foaia de desen, samd.

in plus, fiind multi copii in clasa, masutele sunt lipite una de alta, e foarte usor sa se produca mici accidente gen varsat apa, rasturnat setul de acuarele in cutiute in genul celor din poza pusa de sziv...

a avut si fii-mea acuarele ca cele din poza lui sziv, se ia culoare pe capacele si mai curge pe alaturi, cand iei cu pensula se intinde pasta..pentru copii, mai ales ca nu sunt atat de indemanatici si atenti, acuarelele la cutiuta sunt mai practice, mai usor de utilizat.

acuarelele tip pastila sunt proaste, ma refer la cele cu pret acceptabil. culoarea e atat de spalacita...oricat ai freca pastila cu pensula, mare lucru nu iese...

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...