Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Noi am primit manualele la final de an scolar, asa fiecare isi poate cumpara daca vrea sa fie noi...

De obicei sunt utilizabile, am preferat sa comand de pe net doar cele de romana si mate pe care se vedea uzura mai intensa :-)

La noi doar unele manuale au fost primite. Exista materii la care nu stim ce manuale vor fi. La limbile straine am cumparat intotdeauna. Nici un profesor nu a lucrat pe manualele de la scoala.

Distribuie pe alte site-uri

anya, invatatorii se hotarasc din vacanta asupra manualului, cu ceva timp inainte de inceperea scolii, vin agenti de-astia de distributie cu oferta in scoli si profesorii sunt chemati sa o studieze si sa aleaga. Sigur, parintilor li se comunica decizia la inceputul anului scolar.

La engleza am avut placuta surpriza ca parintii sa primeasca o lista de 3 manuale selectate de profesoara (inclusiv pretul), sa dezbatem si sa votam manualul.

Off topic: Corina, imi aduc amiinte de acuarelele alea, ce era usor atunci, era ca toate rechizitele erau la fel, nu aveai dileme ca ce marca sa iau. SImplu si usor  [:-)))]  [:-)))]  Acum - ca ce sa fie, herlitz, bic, no-name...

Iar stilou chinezesc, am si acum, este exact cel din poza asta, cel din stanga: http://etimpu.com/2011/03/28/amintiri-din-epoca-de-aur-ep-24-rechizite-scolare/stilouri-chinezesti/

Si scrie foarte bine si frumos. Ca pe vremuri. Mie imi place mult sa scriu cu stiloul.

On topic: In bucuresti inca nu au aparut promotiile la rechizite, acum sunt articolele de vara la reduceri...

Monica, spusei ca am fost in Cora Alexandriei (cea de la capatul lui 32) si aveau deja produsele de scoala.

Eu le cautam pe cele de vara :):):) dar prea tarziu.

DU-te la Carrefour...  [:-)))]

Ca de fapt eu la carrefour, in Bucuresti, ma refeream  ca nu au aparut inca ofertele de rechiIte. Cel putin acum, in weekend, nu erau. Era plin de imbracaminte de vara la preturi reduse, chiar am cumparat cateceva, ca mie mi se pare ca vara abia a inceput, dupa un iulie semi-ploios, nu ca se termina

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...
  • Adaugă...