Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cum sa vopsesc o geanta din panza ?

Recommended Posts

Buna dragele mele. am o geanta din pinza care mai are si niste aplicatii din imitatii de piele (la manere, fermoare)   si cand o spal iese din capsuleala culoare care face ca fata sa fie cu  urme . Pacat de ea ca e frumoasa si nu am purtat-o. Ma gineam sa o vopsesc, dar cum?  ca nu pot s-o fierb ca pe orice pinza  si ma gindesc ca poate se ia culoarea dupa ea in timp ce o port si murdaresc hainele . Alta solutie care ar fi?

Am spalat-o la mana si cu detergent de vase am incercat , dar la uscare apar urme colorate......

Multumesc de ajutor.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

decat sa te chinui cu vopsitul, mai bine scoate-i captuseala buclucasa, apoi speli geanta din nou, sa dispara petele.

apoi, pentru ca geanta nu mai are captuseala, poti folosi un organizator de genti, care arata cam asa si are marele avantaj ca iti poti transfera foarte usor continutul dintr-o geanta in alta, dintr-o miscare, fara sa mai cotrobai si sa golesti fiecare buzunarel si compartiment al gentii.

http://www.cumparaturi365.ro/organizator-geanta

un model de organizator geanta gasesti in catalogul avon, incearca sa iei legatura cu un reprezentant sau coordonator, sa-ti cumperi unul.

monica, cea de la avon se potriveste la gentile lor marime medie sau mare, care nu au compartimentare interioara.

am mai gasit pe net seturi de 2 organizatoare pentru genti/posete, unul este mai mic, altul mai mare. probabil ca se potrivesc la majoritatea modelelor de genti medii si mari.

http://cmall-ro.allshops.ro/produs/7810467/Organizator+pentru+geanta.html

http://dmail.allshops.ro/produs/9517197/Set+2+organizatoare+pentru+poseta.html

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Daca te pricepi la pictura poti cumpara culori speciale pentru textile de pe internet sau de la fondurile plastice. Se traseaza cu un creion pe textilul gentii, culorile se dilueaza cu apa daca e cazul, dupa uscarea acestora pentru a fixa culoarea se calca cu fierul de calcat (se poate pune un bumbac peste pictura si se trece cu fierul cam pt 5 minute) .

Daca este piele, se gasesc si culori destinate pielii pentru a iesi o pictura frumoasa si de a acoperi petele cu pricina.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...