Administrators redactor Publicat August 18, 2014 Administrators Raport Distribuie Publicat August 18, 2014 Buna, azi eram in magazine si mi-au cazut ochii pe un produs nou - pudra pentru par cica ...A folosit careva acest produs? E de recomandat? Chiar da volum parului? [afro] asta e produsul: Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rall Postat August 18, 2014 Raport Distribuie Postat August 18, 2014 Functioneaza, doar ca e mai populara si usor de utilizat formula de "dry shampoo" Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat August 18, 2014 Autor Administrators Raport Distribuie Postat August 18, 2014 adica e la fel ca dry shampoo? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amironeanu Postat August 18, 2014 Raport Distribuie Postat August 18, 2014 Salut! Si eu am (chiar aceasta marca), dar mie nu mi-a placut. Nu este la fel ca samponul uscat, este mai lipicioasa parca si imi incarca parul, de fapt cred ca am folosit-o doar de 2 ori si apoi a ramas pe raft in baie. Am avut si un sampon uscat de la Synoss (parca), acela mi-a placut mult mai mult, de fapt eu am nevoie de ceva care sa mai absoarba din grasimea de pe par si sa nu fiu obligata sa il spal. Nu sunt foarte coerenta la aceasta ora Din punctul meu de vedere este diferita pudra de volum fata de samponul uscat. Seara buna,Andrea Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XIO Postat August 19, 2014 Raport Distribuie Postat August 19, 2014 da. am, mi s-a parut buna desi nu tine ezultatul nu stiu cat. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rall Postat August 19, 2014 Raport Distribuie Postat August 19, 2014 adica e la fel ca dry shampoo? Ambele sunt o pudra care dau volum parului.. deci in acest sens, da. Cred ca pudrele de par au in plus silica silylate. In general, amandoua lasa parul cu textura de.. vata de zahar, uneori cu urme albe, mat. Pot fi de ajutor cand esti pe graba ori cand esti tunsa f scurt si vrei sa dai radacinilor un boost Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat August 19, 2014 Autor Administrators Raport Distribuie Postat August 19, 2014 OK am cumparat produsul si am constat ca am aruncat banii pe fereastra. Nu are nici un efect, sistemul de punere a pudrei pe par este aiurea si parul are o senzatie de clei. Si mai e si scump - cam 7 euro. bleah Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qarina Postat August 19, 2014 Raport Distribuie Postat August 19, 2014 eu folosesc rock-on volumizing powder. in zilele cand ma trezesc cu freza in sus by default. chiar ma ajuta. pete albe raman daca pui prea mult intr-un loc, textura de vata de zahar :) - very funny - tot daca pui prea mult. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EvaDobrescu Postat Aprilie 22, 2015 Raport Distribuie Postat Aprilie 22, 2015 Hello! Cum se aplica aceasta pudra pentru volum?Nu incarca parul?! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MariaMmm Postat Octombrie 5, 2022 Raport Distribuie Postat Octombrie 5, 2022 Dă volum, dar nu este foarte convenabil să-l aplici. Șamponul uscat oferă același efect, dar este mai convenabil de utilizat. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.