Administrators redactor Publicat August 19, 2014 Administrators Raport Distribuie Publicat August 19, 2014 In caz ca nu ati vazut ceva trendy care sa va inspaimante pe ziua de azi - iata o moda la Plaja - care a cucerit China si intra incetul cu incetul in tarile arabe, unde sotii sunt foarte suportivi la aceasta moda :)))) ati purta asa ceva? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XIO Postat August 19, 2014 Raport Distribuie Postat August 19, 2014 eu iubesc vara pt ca e anotimpul in care sunt si eu neagra. daca esti bolnav da, mi se pare o solutie buna ca sa iesi pe plaja. :)))) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat August 19, 2014 Raport Distribuie Postat August 19, 2014 moda ca moda, dar care este totusi scopul acestor masti ? sa le pastreze posesoarelor pielea fetei nebronzata, sa nu mai fie nevoite sa foloseasca lotiuni/creme cu FPS ? o fi revenit moda "pielii de portelan" printre micile chinezoaice, ca pe vremea gheiselor ?vad ca cele 2 din prima poza au si bluze anti-UV, semn ca vor sa se protejeze de soare cu orice pret. ma rog, sper ca-si dau pe maini cu lotiune, ca ar atata ciudat cu fata, bratele, picioarele albe si mainile negricioase... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat August 19, 2014 Raport Distribuie Postat August 19, 2014 Da,intreb si eu ,care e scopul acestor masti,doar protectie solara? Si daca da ,de ce numai la fata,ca in imaginea a doua nu vad protectie pe corp? Sau poate s-o turna vreun folm cu mascati si faceau selectii???? [:-)))] [:-)))] [:-)))] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papanash Postat August 19, 2014 Raport Distribuie Postat August 19, 2014 cred ca-s vipuri , deghizate la plaja Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat August 19, 2014 Raport Distribuie Postat August 19, 2014 "moda" asta va ramane acolo Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat August 19, 2014 Raport Distribuie Postat August 19, 2014 am gasit explicatia pe net.masca nu a aparut de ieri-alaltaieri, ci acum 9 ani.principalul ei scop este sa le asigure utilizatorilor o piele cat mai alba pe fata, deoarece pielea fetei bronzata inseamna ca faci parte dintr-o categorie sociala inferioara, a celor care lucreaza pe camp, la ferma, in constructii, samd.http://www.businessinsider.com/chinese-beach-face-maskes-2014-8 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rall Postat August 19, 2014 Raport Distribuie Postat August 19, 2014 Ma regasesc in poza.. oarecum Eu pun vreo trei straturi de cremuri cu SPF (crema hidratanta, primer, fond de ten) + pudra cu SPF 50. Trec peste vara cu fatza alba Recunosc ca nu prea inteleg de ce si-ar dori cineva sa se bronzeze.. Pe langa aspectul pe care unii il gasesc simpatic, ok - dar care dureaza doar cateva saptamani, damage-ul (dauna) e pe viata. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat August 19, 2014 Raport Distribuie Postat August 19, 2014 Ma regasesc in poza.. oarecum Eu pun vreo trei straturi de cremuri cu SPF (crema hidratanta, primer, fond de ten) + pudra cu SPF 50. Trec peste vara cu fatza alba Recunosc ca nu prea inteleg de ce si-ar dori cineva sa se bronzeze.. Pe langa aspectul pe care unii il gasesc simpatic, ok - dar care dureaza doar cateva saptamani, damage-ul (dauna) e pe viata.Pai apeleaza si tu la o masca de asta-uite vezi ,acum ai solutia,decit sa-ti incarci fata cu atitea smackuri si chimicale!!! [:-)))] [:-)))] Ba mai faci si-o economie ,ca sub masca aia nici crema de fata nu-ti trebuie... [:-)))] [:-)))] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carmencat Postat August 19, 2014 Raport Distribuie Postat August 19, 2014 Mie imi place la soare, cu damage-uri cu tot [soricel]Nu exagerez. Imi place sa stau pe sezlong la umbra, sa citesc, cu un fresh rece la indemana si o inghetata. Din cand in cand cate o baie in mare sau piscina. Folosim cu totii creme de protectie. Dar masca din aia... nu, nu cred ca as purta. in primul rand nu as suporta-o. Abia suport fular iarna!Credeam ca noi ca omenire am depasit de ceva vreme clasificarea in categorii "superioare" si "inferioare". E trist ca unii inca traiesc in evul mediu. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.