Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Epilare cu pasta de zahar?

Recommended Posts

Ati incercat careva metoda de epilare cu pasta de zahar?

As dori pareri pro si contra de la cele care au incercat aceasta metoda de epilare.

Pasta de zahar ati luat-o gata preparata sau ati facut-o voi?

Sau ati mers la un salon de cosmetica?

Eu as incerca acasa, insa loco am gasit doar pasta de zahar la 1 kg, ceea ce de test mi se pare prea mult.

De aceea as dori sa primesc sfaturi de la cele care au incercat macar o data epilarea in acest fel.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Pasta de zahar pentru epilat am gasit-o ca denumire si online pe mai multe site-uri.

Ce am gasit azi loco, am atasat in imaginea alaturata.

De ce as alege si aceasta metoda?

Pentru ca ma inteles ca merge mai bine pentru pielea sensibila.

Si nu irita pielea asa de tare ca ceara. Si vreau sa testez acest lucru.

Nu de durere ma feresc. Suport si epilatorul destul de bine. Insa vreau sa stiu ca am incercat cat mai multe variante, sa pot face comparatie.

Dar cum spuneam, m-ar interesa opinii in special, de la cele care chiar au incercat aceasta pasta de zahar.

post-4418-0-23773700-1408537190_thumb.jpg

aha... eu am incercat pasta de asta. nu aceeasi marca, insa. tanti care ma ceruia pe mine pleca in concediu prelungit asa ca mi-a luat pasta de asta, m-a instruit cum s-o folosesc in lipsa ei si m-a trimis acasa.

trebuie sa faci sfere din pasta aceea, sa o amesteci in mana pana e o sfera compacta sau ceva de genul asta. sunt filmulete pe youtube, cu care mi-am completat eu instructia formala.  [:)]

ay ay aaayyyy, ce dezastru.... am reusit sa fac panze de paianjeni peste tot. sfera mea era lipisioasa, nu puteam sa scot o bucara clara din borcan nici cum, aveam paianjeni de zahar in par, pe maini, prin baie... si nici un fir n-am reusit sa scot. in schimb, am curata baia o ora buna dupa.

si doamne, usor arata in mainile cosmeticienei mele....

cand a venit inapoi, i-am dus borcanul inpoi cu bodoganelile de rigoare. sa-l dea cui o sti ce sa faca pe el, ca la mine e risipa. si ea a ras.... nu se mai oprea.

asa ca sfatul meu e sa nu dai banii pe un kg, caci cine stie, patesti ca mine :) sau daca ai incredere in fortele tale, go for it, stiu si eu? ce e clar, e ca eu nu ma mai apropiu singura de asa ceva. [dra]

Editat de

Eu am încercat acasă, cu o pastă făcută de mine după o rețetă de pe DC, a userului inaioana. Dezastru total! M-am și învinețit în unele locuri. Ina era foarte mulțumită de rețetă și de metodă, mie nu mi-a ieșit. N-am fost singura căreia nu i-a ieșit rețeta. Aici sunt subiectele unde s-a discutat:

- http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=109662&whichpage=4

- http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=117149&whichpage=1

Aqai...multumesc pentru raspuns.

Asa ma gandeam si eu ca e prea mult 1 kg pentru test, insa la cutiute mai mici, alta marca, sunt doar online. 

Deja am fost in 3 locuri in oras, unde speram sa gasesc si nu este. Doar la 1 kg...

Am urmarit si cateva materiale video, am inteles ca se aplica invers ca ceara, adica de jos in sus si se smulge invers, de sus in jos.

Am mai vazut variantele astea, dar cu comanda pe net.

post-4418-0-70780100-1408538612_thumb.jpg

post-4418-0-30894400-1408538614_thumb.jpg

Eu am încercat acasă, cu o pastă făcută de mine după o rețetă de pe DC, a userului inaioana. Dezastru total! M-am și învinețit în unele locuri. Ina era foarte mulțumită de rețetă și de metodă, mie nu mi-a ieșit. N-am fost singura căreia nu i-a ieșit rețeta. Aici sunt subiectele unde s-a discutat:

- http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=109662&whichpage=4

- http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=117149&whichpage=1

Linkul 2 nu se deschide. Insa am sa caut si eu in arhiva, daca s-a mai discutat.

Editat de

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...