Rufus Publicat August 20, 2014 Raport Distribuie Publicat August 20, 2014 Reiau ultima lista a celor inscrisi la intalnire. Elyda,sot de Elyda, Buflea, Viviana, Yagmur, Aminna, Rufus, Tora, ralu, papanash, alinuk. Monica cu rezerve. Restaurante propuse: Hanul Berarilor (de pe Pache) si Bolta Rece.(propunerile sunt deschise). Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus Postat August 20, 2014 Autor Raport Distribuie Postat August 20, 2014 Mai...Casa romaneasca...sa mergem pana la Otopeni? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus Postat August 20, 2014 Autor Raport Distribuie Postat August 20, 2014 Joi seara: ultimul termen pentru alegerea locatiei, chiar daca bem o bere pe banca in parc. Ok? PS: care parc? [fri] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralualexandrei Postat August 20, 2014 Raport Distribuie Postat August 20, 2014 Serialbastre . Rufus eu n-am habar nici de o carciuma nici de alta si dupa fiasco-ul in care s-a transformat ultima noastra iesire la restaurant (a mea si a ursului) nu fac nici propuneri ca e clar ca sunt iesita din circuit. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinuk Postat August 20, 2014 Raport Distribuie Postat August 20, 2014 (editat) ok. Haideti sa decidem, am vazut in urma. Votez http://www.hanuberarilor.ro/ro/harta?location=hanu_berarilor_interbelic Hanu Berarilor.Nu am fost niciodata, dar va fi fain ..sigggur! Editat de August 20, 2014 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralualexandrei Postat August 20, 2014 Raport Distribuie Postat August 20, 2014 Ok. S-acum va las ca vizionez meciul Romania-Scotia. Hai Romania!!!!Hai stejareii!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aminna Postat August 20, 2014 Raport Distribuie Postat August 20, 2014 Mai...Casa romaneasca...sa mergem pana la Otopeni? pai.... recapitulare: - am propus Cafeneaua actorilor - s-a comentat ca-i prea departe de aeroport - am propus Casa Romaneasca - se comenteaza ca-i prea in Otopeni - Elyda a zis ca vrea in Herastrau (ma rog, ca-i place Herastraul, dar fiind in acest context mi-am permis sa pun "vrea") - s-a ajuns sa se propuna doua crasme care nu-s in Herastrau [:-)))] cam ashe ne intelegem noi [flo2] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aminna Postat August 20, 2014 Raport Distribuie Postat August 20, 2014 despre Hanul Berarilor, si eu si Yagmur am vorbit "pe viu", nu din reviste gratuite insa asta nu e o garantie - nu putem evalua meniul (ma rog, eu pot doar salata de vinete, care-a fost tare buna), ci mai degraba berea casei (foarte buna), ambianta (ok), servirea (nu straluceste, da' nimic tragic). Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat August 20, 2014 Raport Distribuie Postat August 20, 2014 giiizzzz.... berea casei, in ce hal balesc.da va fac sac sac ca am vorbit cu Buflea si ma vaz cu ei diseara avantaj tot moi [;)] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinuk Postat August 20, 2014 Raport Distribuie Postat August 20, 2014 pai daca berea e prea buna e cam ce ne intereseaza in principal:) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts