AlinaEmi Publicat August 21, 2014 Raport Distribuie Publicat August 21, 2014 Buna, Ce meserie / specializare are o astfel de persoana ? Mai concret, daca as vrea sa deschid un service de masini de tuns ce fel de "meserias" trebuie sa angajez, care este titlul postului ? Mersi Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat August 21, 2014 Raport Distribuie Postat August 21, 2014 Postul de" reparator de masini de tuns" ! Ce fel de tuns? tuns iarba sau parul? Ca masinile de tuns parul sint foarte ieftine, nu merita reparate. Nici alealalte nu merita, dar hai. Un mecanic specializat in mecanica fina??? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinaEmi Postat August 21, 2014 Autor Raport Distribuie Postat August 21, 2014 Scuze, am postat subiectul de 2 ori. Poate muta un admin pe postul celalalt Masini de tuns parul. Crede-ma exista si f scumpe (vorbim de cele profesionale, cu care se lucreaza in saloane...) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat August 21, 2014 Raport Distribuie Postat August 21, 2014 Aha, atunci asa cum am spus, cineva specializat in mecanica fina, cum sint ceasornicarii de exemplu. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anya Postat August 22, 2014 Raport Distribuie Postat August 22, 2014 Cred ca ar trebui sa cauti in nomenclator dupa "mecanic". Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Postat August 22, 2014 Raport Distribuie Postat August 22, 2014 Cod: 722204 - lacatus mecanica fina Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat August 22, 2014 Raport Distribuie Postat August 22, 2014 Da, da, da. Lacatus! Asta era! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat August 22, 2014 Raport Distribuie Postat August 22, 2014 daca meseriasul va repara doar partea mecanica a masinilor de tuns, da, lacatus mecanica fina pare a fi meseria potrivita de incadrare.dar daca masinile au si componente electronice, nu stiu, ceva circuite sau trebuie reparata/inlocuita partea electrica (cablul, butonul de alimentare), atunci poate ca meseriasul ar trebui sa aiba si ceva cunostinte de electrotehnica. sau ar mai fi nevoie de un al doilea meserias. unul pe parte mecanica, altul cu "electrica". zic si eu, nah.sunt de exemplu masini de tuns cu afisaj sau acumulator (se incarca si pot fi folosite fara a fi bagate in priza). cu siguranta daca se strica ceva la "partile electrice sau electronice", un simplu lacatus s-ar putea sa nu se descurce sa le repare. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus Postat August 22, 2014 Raport Distribuie Postat August 22, 2014 Daca vrei sa angajezi un astfel de om, nu te uit in nomenclator, ci te duci la un service si iei o recomandare de acolo. Sau chiar un meserias care s-a certat recent cu sefu'... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.