Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ghetar: discutii aprinse

Recommended Posts

• Răspunsuri 621
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

avertisment:

Bomba de la Alinuka e o bomba calorica!!!

Tot e ora pranzului...sa revenim la mottoul

BERE, mici

PINGU si sorici!

Si la abordarea subiectului nostru preferat!

Pinguini adevarati. GURMANZI, adicatelea.

10291146_10201812323703879_2728028195691

Editat de
Distribuie pe alte site-uri

Deci subiectu "poza"...:)):))

Aseara incercam sa ii arat lui Rufus ce poze le-am facut eu lor cu tableta ca sa vi le pun pe ghetar.Si rasfoiam albumul cu poze .DAR am rasfoit prea mult si am ajuns la o poza pe care mi-am facut-o eu mie:)) cu ciucalata pe figura.

POZA A FOST FACUTA PENTRU A FI TRIMISA DE MINE PE FACEBOOK , PRIETENEI LONDONEZULUI CA SA STIE IN CE SE BAGA!:)):)):))

Specific ca nu am intalnit-o pe fata asta niciodata, am vorbit doar pe feisbuci, nu ma stie decat din poza asta.:)):))

Dar garantez ca nu o sa ma uite evăr!:)):)

Sa nu aud maine-poimaine "ca nu am stiut...ca nu am vrut...ca nu-mi place"!!:)):)Eu am vrut doar sa o pun in garda.Si am pus-o asa de bine in garda, ca acum este in Scotia!:)):)) Sper sa mai aud cate ceva despre ea.:)):))

Eu v-am spus ca sunt doamna de ciocolata...na!:)):))

post-46334-0-59671100-1409051144_thumb.jpg

Asa.....

Ieri am avut 3 surprize mari.

1. Inainte de a pleca spre berari a venit Tora in vizita cu Ana (doamne, frumoasa e!) insotite de o prajitura imensa (cu frisca multa si crema de cafea si ness) cadou de bun venit (de bine ca mai esti printre noi) pentru Celcesforaie. Mei fratilor e atat de buna ca am cam injumatatit-o deja. Ah, si Tora conduce bine, bine, foarte bine.

2. Aparitia lui RaluAlexandrei. O surpriza exotica ce rade cu gura pana la urechi (are toti dintii), slaba (din cauza ei am macat doar 2 mici din 3 si ardeii copti ai Ursului), vesela, pozitiva si rugbista infocata. O tipa misto.

3. De vreo 2 ani pe pagina mea de FB s-a infiltrat o duduie (fara Dorada pe gratar). Io pe FB, intru rar, ma balbai, nu prea stiu ce fac pe acolo. Deci habar nu am cand, de ce, cum am acceptat-o ca prietena. Nu am discutat, nu i-am data like-uri. De partea cealalta aceeasi poveste.

2 Necunoscute ce s-au ignorat cu eleganta timp de 2 ani.

Aseara am avut revelatia. Doamna in cauza m-a tras de maneca si mi-a zis: "eu sunt aia, am facut legatura intre tine FB si tine cu ocazia peritonitei.

Ca sa nu mai maresc suspansul: YAGMUR va zice ceva?

=======

Buflea. No,  nu e silfida da' nici pinguina nu-i. E frumusica foc, foc. Tonica, vesela si desteapta (chiar daca a vrut sa cumpere tigari Love). Voce de clopotel ce se potriveste cu look-ul ei. Mi s-a parut ca atunci cand a ajuns (ultima) era cam emotionata. Adicatelea ne-a cam tinut in suspans.

Pozele nu o avantajeaza. Mi-ar fi placut sa o vedeti toti cat de naturala, haioasa, hlizita e - asa ca o lumina.

Elyda - nu e cum mi-am inchipuit-o. Dar e. Chiar daca a varsat 2 pahare cu vin. Am auzit ca copchii ei isi strang lucrurile dupa ce se dezbraca.  In concluzie  e deosebita. 

Mianna - cam tacuta. Cred ca mai intai cumpara.

Mickyyy - mi-a lasat aceeasi impresie ca prima oara. Eterata si timida.

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...