Deceneus Publicat Septembrie 1, 2014 Raport Distribuie Publicat Septembrie 1, 2014 (editat) Erau candva niste bancuri cu radio Erevan si diverse culmi. La ce culme se poate incadra actiunea? Cred ca sunt mai multe.Nesimtire din partea finantatorilor si indolenta si nepasare din partea cetatenilor. Undeva în sudul profund al ţării noastreMemorabil: se izolează termic gardul unui cimitir! Unii se chinuie sa adune fonduri pentru saraci si biserica iroseste bani aiurea! [batcap] http://www.cotidianul.ro//upload/images/original/gard.lkvsjagdr2.jpg Editat de Septembrie 1, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators Admin Postat Septembrie 1, 2014 Administrators Raport Distribuie Postat Septembrie 1, 2014 Mircea Badea a consascrat zicala "Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul". Eu as lansa la "apa" zicalala: "Romania, tara in care nu ma mai mira nimic!" care pentru multa lume este si mai grava: "Traiesc indiferent, in tara unde nu ma mai mira nimic" Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Postat Septembrie 1, 2014 Raport Distribuie Postat Septembrie 1, 2014 Am aflat si motivatia... tehnica. Este mai scump sa indrepte cu mortar placile de beton decat sa le indrepte din polistiren expandat dur.Chestie de costuri. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Septembrie 1, 2014 Raport Distribuie Postat Septembrie 1, 2014 Mie mi se par destul de drepte placile de beton. Nu mai bine le vopsea si cu asta basta? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Septembrie 2, 2014 Raport Distribuie Postat Septembrie 2, 2014 puneau niste stropi din aia din tencuiala sau il varuiau in dif culori si gata...si la urma, urmei de ce treb sa fie la linie?bani irositi degeaba! cu banii astia tencuia/izola casele saracilor Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Septembrie 2, 2014 Raport Distribuie Postat Septembrie 2, 2014 (editat) Daaa michelle,gard de cimitir curcubeu!!!!! [alcool] [alcool] Eu stiu ca cimitirele nu au treaba(nu sunt finantate )cu bisserica(ma refer la orase nu la sate),insa m-am gindit ca varianta asta ar fi una mai economica... Editat de Septembrie 2, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.