ionella3003 Publicat Septembrie 2, 2014 Raport Distribuie Publicat Septembrie 2, 2014 Au trecut inca cativa anisori... in casa noastra a mai aparut o raza de soare, Alexandra:) http://comunitate.desprecopii.com/forums/topic/150182-cu-drag-mama-%E2%80%93-partea-a-ii-a/ Anul acesta, mai bine zis acum 2 saptamani, a implinit 3 anisori si, dupa cum era de asteptat, perlutele au inceput sa curga...:) Una recenta: - Mami, tu esti mami a mea, a lui Alec (fratiorul mai mare) si a lui bb (bb din burtica mamei)... si a lui tati!- Nu sunt mami a lui tati...- Atunci esti bona lui?- Nu, sunt sotia lui.- Ce inseamna sa fii sotie?- Cand vei fi mare, vei gasi un baiat pe care sa il iubesti mult si vei fi sotia lui...- Da, Alec!!!!:) [flo2] [flo2] [flo2] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionella3003 Postat Septembrie 2, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 2, 2014 (editat) Inca una mai veche, de acum vreo 6 luni: * Am certat-o pt. nu mai tin minte ce traznaie si, de suparare, s-a ascuns sub masa din bucatarie si statea bosumflata. eu, trebaluiam pe langa ea, si imi vedea doar picioarele si papucii. Stam noi suparate cat stam si, la un moment dat, o aud: - Parca esti o rata cu papuci!!!! ... mai stai suparata daca poti:) Editat de Septembrie 3, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralualexandrei Postat Septembrie 2, 2014 Raport Distribuie Postat Septembrie 2, 2014 Daca e vorba de declaratii am si eu una indirecta facuta de Edy (7ani): Eu la baie ma machiam ,el statea pe wc si contempla procesulEl:...........................si zici ca mama ta a fost cea mai buna din lume?! Eu:Da.El:Asta e parerea ta!Eu:Da!El:Eu nu cred asta!Eu:De ce?!El: Pentru ca dupa parerea mea tu esti cea mai buna mama din lume !M-a topit si bine ca nu mi-am scapat periuta de la rimel in ochi. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icailoaie Postat Septembrie 3, 2014 Raport Distribuie Postat Septembrie 3, 2014 ce dragut.. Aia cu rata nu o uit niciodata. Ieri toata ziua mi-am amintit de ea si izbucneam in ras asa din senin:)) noroc ca nu m-a vazut nimeni. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionella3003 Postat Septembrie 3, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 3, 2014 vai, cat de dragut!!!! Asta da declaratie! Sa iti traiasca micul cavaler si sa fie la fel de afectuos cu tine mereu:) Daca e vorba de declaratii am si eu una indirecta facuta de Edy (7ani): Eu la baie ma machiam ,el statea pe wc si contempla procesulEl:...........................si zici ca mama ta a fost cea mai buna din lume?! Eu:Da.El:Asta e parerea ta!Eu:Da!El:Eu nu cred asta!Eu:De ce?!El: Pentru ca dupa parerea mea tu esti cea mai buna mama din lume !M-a topit si bine ca nu mi-am scapat periuta de la rimel in ochi. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionella3003 Postat Septembrie 3, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 3, 2014 multumim, si la noi a ramas antologica:) [flo2] ce dragut.. Aia cu rata nu o uit niciodata. Ieri toata ziua mi-am amintit de ea si izbucneam in ras asa din senin:)) noroc ca nu m-a vazut nimeni. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionella3003 Postat Septembrie 3, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 3, 2014 Una proaspata, de azi-noapte de la 4 (e bolnavioara de vreo 2 zile:() - Mami daca tu spui cand ti-e foame ca ai o foame de lup, atunci lupul cand ii e foame spune ca are o foame de tine??? [alcool] ...profunda rau pt ora aia... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralualexandrei Postat Septembrie 3, 2014 Raport Distribuie Postat Septembrie 3, 2014 Ionela ,sanatate micutei! Surprinzator a fost ca el nu obisnuieste sa-si manifeste sentimentele,el e tacut,timid,seamana cu sotul meu. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvi8 Postat Septembrie 4, 2014 Raport Distribuie Postat Septembrie 4, 2014 ionela, nu stiam ca asteptati un bb in familie. deabia astept si aceasta a treia poveste. sarcina usoara si un bb sanatos si strengar ca si fratii mai mari.ai o familie tare frumoasa, cred ca ti-am mai spus [flo2] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionella3003 Postat Septembrie 4, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 4, 2014 multumim frumos! ...De asta le zice asa de frumos, le coace bine inainte:) [flo2]Ionela ,sanatate micutei! Surprinzator a fost ca el nu obisnuieste sa-si manifeste sentimentele,el e tacut,timid,seamana cu sotul meu. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.