Administrators redactor Publicat Septembrie 10, 2014 Administrators Raport Distribuie Publicat Septembrie 10, 2014 Sarcina si tratamentul stomatologicInainte de momentul cel mare, nasterea, viitoarea mamica are datoria sa isi ingrijeasca si sa nu neglijeze dantura. In mod evident, dupa venirea pe lume a copilului, prioritatile stomatologice vor suferi o modificare. Este bine de stiut ca pacienta insarcinata necesita o atentie speciala din partea medicului stomatolog, cu toate ca e considerata ca fiind "sanatoasa". Insa ce este admis, ca tratament si ce necesita o atentie deosebita? Iata toate informatiile despre vizita la dentist in timpul perioadei sarcinii. http://www.desprecopii.com/Images/SitePages/sarcina-dentist-1.jpg Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icailoaie Postat Septembrie 12, 2014 Raport Distribuie Postat Septembrie 12, 2014 Eu am mers la stomatolog pe timpul sarcinii, mai exact in trimestrul II de sarcina. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinaFlorea Postat Octombrie 2, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 2, 2014 si eu am fost in trim III , pt un nerv am facut vre-o cinci vizite , a folosit doar pasta pt copii Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monicabo Postat Octombrie 16, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 16, 2014 Mie n-a vrut dl dr stomatolog (l-am schimbat intre timp) in 2008, insarcnata in ultima luna sa-mi faca o extractie de masea de minte. Ca anestezia poate fi daunatoare pt fat. Acum nu stiu, existau alte anestezice compatibile cu sarcina si n-a stiut dl dr (era mai in varsta), dar chiar nu exista alta solutie,... cert e ca m-am chinuit 10 luni (o luna de sarcina + 9 de alaptat) cu maseaua aia. Daca nu mai suportam trebuia sa ma duc dupa nastere, dar mi-a zis ca e risc de a intra in lapte subsnata respectiva si ca tb sa sar o masa, lucru pe care eu nu am putut sa-l fac, caci nu reuseam sa mulg nimic, si nici nu am vrut sa trec copilul pe lapte praf, asa ca am indurat, noroc ca durerile era f scurte ca durata de timp, numai daca se atingea locul... Efectic mi-a fost frica de trecerea substantelor in lapte, si atunci am fost "mai catolica decat Papa" si am zis ca daca suport, astept sa treaca alaptatul. A doua zi insa, dupa terminarea alaptarii, m-am si programam, ca abia asteptam sa scap. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luciana21 Postat Octombrie 26, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 26, 2014 Am fost si eu la stomatolog in trimestrul doi de sarcina, am pus o plomba pentru ca a mea picase, in rest nu am facut nici o alta interventie. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.