Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mergem la dentist in timpul sarcinii? vezi ce trebuie sa stii

Recommended Posts

• Administrators

Sarcina si tratamentul stomatologic

Inainte de momentul cel mare, nasterea, viitoarea mamica are datoria sa isi ingrijeasca si sa nu neglijeze dantura. In mod evident, dupa venirea pe lume a copilului, prioritatile stomatologice vor suferi o modificare. Este bine de stiut ca pacienta insarcinata necesita o atentie speciala din partea medicului stomatolog, cu toate ca e considerata ca fiind "sanatoasa". Insa ce este admis, ca tratament si ce necesita o atentie deosebita? Iata toate informatiile despre vizita la dentist in timpul perioadei sarcinii.

http://www.desprecopii.com/Images/SitePages/sarcina-dentist-1.jpg

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Mie n-a vrut dl dr stomatolog (l-am schimbat intre timp) in 2008, insarcnata in ultima luna sa-mi faca o extractie de masea de minte. Ca anestezia poate fi daunatoare pt fat. Acum nu stiu, existau alte anestezice compatibile cu sarcina si n-a stiut dl dr (era mai in varsta), dar chiar nu exista alta solutie,... cert e ca m-am chinuit 10 luni (o luna de sarcina + 9 de alaptat) cu maseaua aia. Daca nu mai suportam trebuia sa ma duc dupa nastere, dar mi-a zis ca e risc de a intra in lapte subsnata  respectiva si ca tb sa sar o masa, lucru pe care eu nu am putut sa-l fac, caci nu reuseam sa mulg nimic, si nici nu am vrut sa trec copilul pe lapte praf, asa ca am indurat, noroc ca durerile era f scurte ca durata de timp, numai daca se atingea locul... Efectic mi-a fost frica de trecerea substantelor in lapte, si atunci am fost "mai catolica decat Papa" si am zis ca daca suport, astept sa treaca alaptatul. A doua zi insa, dupa terminarea alaptarii, m-am si programam, ca abia asteptam sa scap.

Distribuie pe alte site-uri

• 2 weeks later...

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...