Administrators redactor Publicat Septembrie 11, 2014 Administrators Raport Distribuie Publicat Septembrie 11, 2014 Drepturile unui tatic: Concediul de paternitateBulversat de noul rol, acela de tatic ... orice barbat in acest rol are parte de o veste oarecum buna. Are dreptul la concediul de paternitate - chiar si in Romania. Citeste mai departe aici >>> http://www.desprecopii.com/Images/SitePages/concediupaternal-mare.jpg Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dea78 Postat Septembrie 11, 2014 Raport Distribuie Postat Septembrie 11, 2014 buna mamici si tatici,sau viitori parinti.cand dumnezeu va raspunde rugilor noastre am decis ca sotul sa ramana in concediul parental,activitatea mea profesionala avand sediul acasa(nu sunt casnica),avand astfel posibilitatea sa ne bucuram amandoi de primele clipe din viata ale pruncului nostru. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Septembrie 11, 2014 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Septembrie 11, 2014 buna mamici si tatici,sau viitori parinti.cand dumnezeu va raspunde rugilor noastre am decis ca sotul sa ramana in concediul parental,activitatea mea profesionala avand sediul acasa(nu sunt casnica),avand astfel posibilitatea sa ne bucuram amandoi de primele clipe din viata ale pruncului nostru.bravo, sa ne spui cum s-a simtit taticul in acest concediu. [flo2] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisa17 Postat Septembrie 11, 2014 Raport Distribuie Postat Septembrie 11, 2014 Si ce ne facem daca angajatorul tatalui ii rade in nas cand este anuntat ca I se va solicita acest concediu de ingrijire a copilului pentru o luna? Pur si simplu pierdem o luna din dreptul nostru legal pt ca angajatorul roman nu respecta legea? Sau alegem sa insistam ca e dreptul nostru, iar dupa o luna de concediu ne trezim fara loc de munca? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boog Postat Ianuarie 29, 2017 Raport Distribuie Postat Ianuarie 29, 2017 Complicat cu angajatorii de la noi Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.