Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Pomeni electorale

Recommended Posts

Sunt furioasa. Stiu ca nu a existat an si guvern care in perioada alegerilor sa nu fi facut pomeni electorale.

Nu stiu de ce dar am impresia ca multe dintre pomenile astea sunt facute sa ne indobitoceasca.

As vrea sa deschidem aici o lista cu pomenile facute de guvernul Ponta.

Eu stiu doar cateva:

- accesul celor fara bacalaureat in facultati cu denumirea pompoasa de colegii nonuniversitare - nici scoala postliceala dar nici facultate - o cretinatate care afunda ideea de educatie si mai bine in latrina ideilor tampite

- Catedrala sfanta Filofteia va primi de la guvern 2 milioane lei

- Guvernul  printr-o ordonanat de urgenta a hotarat ca 6 milioane lei din Fodul de Rezerva sa fie impartite intre Centrul Eparhial Iasi, Mnastirea Nicula si Manastirea Tismana.

- Printr-o alta ordonanta de urgenta (aprobata in secret) 19.000 de cantareti bisericesti au fost repusi pe statele de plata ale Consiliilor Judetene.

Toate astea s-au derulat intr-o singura luna.

Despre ce alte pomeni mai stiti?

PS - nu am cunoscut statutul cantaretilor bisericesti si nici prin cap nu mi-a dat ca ei sunt pe statul de plata al consiliilor judetene. Daca este asa. la nunta sau la botez de ce daca am cerut cor a trebuit sa-i platesc separat?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 59
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

mdah... pe creier imi sta de cand am auzit la stiri ca http://www.gandul.info/stiri/dupa-pensionari-guvernul-iarta-de-datorii-12-000-de-mame-care-au-luat-bani-in-plus-de-la-stat-13018032

chestiunea asta mi se pare discriminatorie, macar in cazul mamelor. Adicatelea acelea care au primit bani in plus "din greseala", le mai lipseste urarea cu " sa va fie de bine!"; iar noua, carora ni s- au taiat gras din indemnizatiile justificate cu cotizatiile la stat, cand cu " criza"- ne mai lipseste acel " sheet happens " sau " sac! " din partea musiului.

Editat de

din acelasi putz si pensionarii http://www.gandul.info/stiri/guvernul-anunta-amnistia-pensionarilor-falsi-ponta-probabil-au-gresit-13012624

btw: nu sunt beneficiarii in mod direct de vina, ci functionarii ca au dat. ( cine- o fi de vina, cine- o fi gresit? [batcap]  )Ca astia au dat din casa lor... Si daca functionarii sunt de vina,  o recunoaste insusi Doctorul, de ce nu le cere lor sa restituie banii? Bai frate, da' nu au pic de rusine. Platim taxe ca prostii, sa astupam la gauri negre cu nemiluita. Din ciclul " turcu' plateste"e si ala cu Bancorexul, offtopic dar nu mai putin naucitor

http://www.gandul.info/financiar/razvan-temesan-fost-presedinte-al-bancorex-trebuie-sa-primeasca-peste-4-5-milioane-de-euro-pentru-ca-a-fost-concediat-13243596

Editat de

Rovana de Plumb a anuntat ieri cu mare ponta pompa indexarea pensiilor de la 1 ianuarie cu 5% (cinci procente), in acord cu legea care prevede indexarea pensiilor cu rata inflatiei.

Aproape in acelasi timp, Institutul National de Statistica, anunta ca pe o mare realizare scaderea ratei anuale a inflatiei sub 1% (un procent).

Pai ori e cinci, ori e unu?

PS. INS-ul a mai calcat odata prin strachini acum o luna, cand in timp ce Ponta se lauda la televiziunile aservite cu o crestere economica ei tocmai raportau la Bruxelles intrarea in recesiune dupa trei luni consecutive de scadere.

Editat de

da, plus " ziua bunicilor" [alcool]

http://stirileprotv.ro/stiri/politic/parlamentul-ar-putea-vota-ca-in-prima-zi-din-octombrie-sa-fie-sarbatorita-ziua-bunicilor-ce-s-ar-intampla-in-acea-zi.html

in ciuda faptului ca la ce veatza au, ai banui statul de vreu plan conspi. de exterminare in masa a batranilor, ei sunt totusi baza ac vine vorba de a merge la vot.

Ok, cica dincolo tot la 1 oct se serbeaza pe la occidentali " persoanele varstnice" , noi romanizam aceasta zi, ca deh...tare dulce suna sa le spunem tuturor " bunici". 

Ps: oare prin 2050 va mai exista  o  zi  de munca in Romania? [:-)))] 

Editat de

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...