Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de Oct. 2014 - FELICITARI schumpi! (Bobocei de Octombrie 2014) - 11

Recommended Posts

• Răspunsuri 192
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

buna dimineata ,la mine am observat ca arsurile incep mai tare odata ce mananc ceva dulce,dar bine ca sunt suportabile...

cu epilatul ..la fel,cu oglinda inca de vreo 3 luni in urma

dar oare cand mergem la spital pt nastere chiar trebuie sa fii facuta cu o zi inainte sau chiar in ziua aia? sau daca esti facuta de vreo cateva zile te mai epileaza si ei?ouu sper ca nu  [fri]

Distribuie pe alte site-uri

• Administrators

pai daca n-am reusit sa ma epilez in ziua respectiva sau de cateva zile (ca doar nu o fac zilnic!) din cauza durerilor, etc, cred ca nu o sa-mi mai arda mie de stat cu oglinda chinuindu-ma prin baie, treaba lor ce vor sa faca cu mine :)))

Buna dimineata fetele,

Si eu am dormit cam rau...m-am invartit pe toate partile. La mine nu e problema cu arsurile, nu am avut deloc, ci cu durerea de solduri. Am burta mai jos si destul de bombata, nu apasa pe stomac. In schimb greutatea se simte noaptea pe solduri, amortesc destul de rau si cateodata trebuie sa fac ture prin casa sa-mi revin.

Cu epilatul...aceesi poveste, chinuiala 30 min cu oglinda in toate directiile. Presupun ca se rezolva la spital in caz de ceva [:(] .  Sper sa reusesc singura in ziua aia.

Caresse, bafta la dr ...  sa ne tii la curent!

Neata si eu :) 

neata pt acum am facut okisori...eu inca dorm foarte bine, am treziri doar pt pp de vreo 3 ori pe noapte. Arsurile ma supara doar daca mananc foarte mult seara, altfel nu. Oasele si ligamentele ma dor si pe mine , mai mult seara ...asta e, se pare ca nu exista remedii , doar trebuie sa avem rabdare. Aaaaa , dar pt arsuri mie mi-a zis dr ca pot sa iau linistita dicarbocalm sau rennie ca nu ii fac delic rau lui bb.

ma bucur ca incepem sa ne gasim pe fb :)

caresse asteptam vesti de la dr...sa vii cu tot cu burtica :)

pupici si o zi faina :*

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...