Elynko Postat Septembrie 18, 2014 Raport Distribuie Postat Septembrie 18, 2014 Sărut mana pt primire care dintre voi are problema cu hemoroizii? Doi mi au iesit, m au terminat, dr imi spune aseară ca asa o sa o duc cu ei pana la nastere, inflamati. Ma doare fundul de nu mai pot. Am început sa ma dau cu crema de galbenele de 3 zile, dar nici un efect. Sper sa se retragă dupa nastere ,cat de cat Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana_26 Postat Septembrie 18, 2014 Raport Distribuie Postat Septembrie 18, 2014 Buna ziua! Aseara ca printr-o minune, m-a lasat senzatia de voma si am dormit mai binisor, dar in schimb toata noaptea am simtit burtica grea si cand ma intorceam de pe o parte pe alta ma dureau ligamentele si era destul de greu. Pe la 7 m-am trezit pentru ca simteam burta ca o piatra de tare si parca ma si durea un pic pe sub burta si m-am speriat un pic asa ca am luat un no spa si m-am bagat la loc in pat. In 5 min burtica si-a revenit si bebe a inceput sa ma loveasca, parca imi spunea sa stau linistita ca el este bine :) M-am linistit asa ca am adormit la loc. Azi am program de leneveala in pat ca luni, marti si miercuri am cam umblat prin oras dupa una alta si astazi vreau sa ma odihnesc. Mytzyus, marti am fost si eu la coafor sa ma tund pentru ca simteam nevoia sa schimb ceva si pentru ca daca nu mergeam acum sigur treceau cateva luni pana ajungeam. Din parul meu lung care ajungea aproape de fund am tuns destul de mult si acum il am pana pe la sani, dar ma obisnuiesc plus ca are avantajul de a fi mai usor de intretinut si aranjat. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators Anda08 Postat Septembrie 18, 2014 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Septembrie 18, 2014 elynko -trebuie sa ai mare grija la alimentatie si sa eviti constipatia !! consuma multe multe fibre, prune, struguri si produse care nu constipa, evident trebuie sa bei si multa apa Andreutza ce mai faci? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviapatru Postat Septembrie 18, 2014 Raport Distribuie Postat Septembrie 18, 2014 (editat) Salutare burtici! am ceva de recuperat nu gluma! Hopefull, nu sunt foarte mici greutatile pt gemeni. poate ar trebui sa rogi pe cineva sa te ajute la treaba! eu zic tu sa sa stai cat mai linistita! Stiu ca e putin mai greut cu sarcinile gemelare, dar va fi bine pana la urma, ai sa vezi! Am citit ca cel mai bine ajung nutrientii la bebei daca stam pe partea stanga, am vazut si la tv un medic spunand asta. Stiu o mamica careia nu-i luase bebelina in greutate cat trebuia, si doctorita ei i-a recomandat injectii cu b-uri pt ca asa ajung vitaminele sigur in organism. Bebelina ei a ajuns la greutate normala pana la sfarsit. Deeutza, nu mi-am dat seama care esti tu s ate adaug pt ca erau mai multe cu numele tau. Poate ma adaugi tu. https://www.facebook.com/patru.silvia Caresse, drum bun la Bucuresti si sa vii si cu vesti bune! Stiu ca mergi si la cumparaturi, asa ca ai grija, mai fa si cate o pauzica! Elynko, bine ai revenit! Hai ca nu mai e mult si se duce tot greul asta! Cu hemoroizii am avut si eu un episod f urat acum vreo 3 luni. Nu mi-a mers cu naturiste si pana la urma am folosit supozitoare cu procto-glyvenol timp de 4 seri la rand si mi-au trecut. Apoi am continuat sa merg la baie folosind supozitoare cu glicerina ca sa nu mai fie efortul mare. Constipatia nu am reusit sa o combat decat asa, probabil si pt ca luam fier. Doctorita mea imi recomandase crema proctolog pt hemoroizi, dar nu am mai folosit-o ca nu a mai fost nevoie Editat de Septembrie 18, 2014 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviapatru Postat Septembrie 18, 2014 Raport Distribuie Postat Septembrie 18, 2014 Chiar, Andreutza nu a mai zis nimic de cateva zile! De obicei era activa. Andreutza, da un semn! Sa nu incepem sa ne facem scenarii! Schumpi, asteptam sa ne povestesti cum e cu bebelina! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deeutza2012 Postat Septembrie 18, 2014 Raport Distribuie Postat Septembrie 18, 2014 Vă spun neata burtici ! Pentru ca eu abea am reușit sa dorm mai bine intre 10 si 13:30 , azi noapte am avut si eu niște dureri groaznice de ligamente , ma durea si sub burtica plus durerea de șolduri sâcâitoare . Asa ca nu prea am reușit să dorm mai mult sa ma fatai plus drumurile la toaleta de 4-5 ori pe noapte cand ți-e lumea mai dragă , adică când atipeam si eu un pic. Silvia te-am adăugat pe Facebook. Fetelor astăzi va trebui să fac si eu un efort sa mă epilez pana vine tati acasă pt ca diseară mergem la dr si imi va controla si colul , eu încerc ce incerc iar când vine tati mai retuseaza el ;). De tuns sâmbătă am si eu programare la salon pentru ca si eu simt nevoia de o schimbare plus ca părul este un picuț cam lung si greu de întreținut când o veni bebelina . Vă pup pe toate si sa ne auzim cu vesti bune !!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators Anda08 Postat Septembrie 18, 2014 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Septembrie 18, 2014 Succes deeutza :))) sa ne spui cum a fost la dr! Tinem pumnii stransi ;) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ale2 Postat Septembrie 18, 2014 Raport Distribuie Postat Septembrie 18, 2014 Buna fetelor , la fel ca multe dintre voi si pentru mine somnul de noapte e un chin , tanjesc dupa un somn pe burta , dar nush cand va veni , si eu ma trezesc noaptea de multe ori pt drumurile la baie si am si eu problema cu oasele si ligamentele care ma dor sa nu mai zic de solduri ca ma omoara uneori . Bebelina mea este si super activa in burtica si ma inghionteste toata ziua in coaste ! Pe Facebook ma gasiti Gubandru Alexandra Maria ! Va pup pe toate si bafta fetelor care merg la eco sa auzim doar lucruri bune ! Pupicei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lorici Postat Septembrie 18, 2014 Raport Distribuie Postat Septembrie 18, 2014 25-28 septembrie baby expo in Bucuresti ... Cine e pe-aproape si poate veni...poate ar fi super sa ne cunoastem pe-aici :) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mytzyus Postat Septembrie 18, 2014 Raport Distribuie Postat Septembrie 18, 2014 Noi cred ca vom veni, daca nu ne face buburuza vreo surpriza pana atunci. Eu as vrea sa merg vineri pentru ca in weekend e macel si nu mai am nervi pentru toti tampitii. Deeutza, sper sa fie totul bine cu bebe si sa ne vedem la o inghetata la Mc inainte de iesirea la plimbare cu bebelinele in carucioare identice :)) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts