Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Natura este viitorul.

Recommended Posts

De noi fiecare in parte depinde cum protejam natura, ea ne ofera  oxigenul de care avem atata nevoie.

Eu personal iubesc mult natura si o protejez ori de cate ori este nevoie si ii incurajez si pe ceilalti sa faca acelasi lucru, numai impreuna vom putea reusii sa avem aer curat si frumusetea pe care natura ne-o ofera, ea ne da o stare de bine, ne incarca cu  energie pozitiva , uneori este suficient sa privim mai atent o floare pentru a observa frumusetea si atentia la detaliu cu care a fost creata.

Distribuie pe alte site-uri

• 1 year later...
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Citeam zilele trecute un articol care mie personal mi-a placut foarte mult. Acolo am gasit dorinta de intoarcere la natura, la viata adevarata as putea spune. Un pensionar si-a construit o casa numai din materiale reciclate care nu are electricitate, gaze etc. Cred ca mi-ar placea sa traiesc asa, macar o perioada din viata http://casoteca.ro/un-pensionar-si-construit-casa-cu-doar-250-de-dolari/

• 3 years later...

Intreb aici pentru ca nu vreau ca subiectul cu electrocasnicele sa devina prea off-topic, dar voi ce detergent de vase foloseati in comunism?  Noi le spalam cu apa fierbinte, le clateam , sau le fierbeam cateodata. Pentru oale sau heavy dutty mai foloseampudra cumparata din comert sau.. cenusa. Cenusa era cea mai la indemana si ecologica.

De unde ca a aparut si pasta de dinti cu charcoal, adica cenusa mai pe romaneste.

• 10 months later...

Intreb aici pentru ca nu vreau ca subiectul cu electrocasnicele sa devina prea off-topic, dar voi ce detergent de vase foloseati in comunism? Noi le spalam cu apa fierbinte, le clateam , sau le fierbeam cateodata. Pentru oale sau heavy dutty mai foloseampudra cumparata din comert sau.. cenusa. Cenusa era cea mai la indemana si ecologica. De unde ca a aparut si pasta de dinti cu charcoal, adica cenusa mai pe romaneste.

Tix, parca așa se numea pudra .nu mai știu ce altceva foloseam, dar știu ca nu aveam bureți , foloseam o cârpa. La țara le spălam cu nisip. 

Am citit ca pasta de Dinți cu cenușă nu e recomandat sa fie folosită zilnic pt ca e prea abraziva și deteriorează enamelul. 

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...