luciana21 Publicat Septembrie 15, 2014 Raport Distribuie Publicat Septembrie 15, 2014 De noi fiecare in parte depinde cum protejam natura, ea ne ofera oxigenul de care avem atata nevoie.Eu personal iubesc mult natura si o protejez ori de cate ori este nevoie si ii incurajez si pe ceilalti sa faca acelasi lucru, numai impreuna vom putea reusii sa avem aer curat si frumusetea pe care natura ne-o ofera, ea ne da o stare de bine, ne incarca cu energie pozitiva , uneori este suficient sa privim mai atent o floare pentru a observa frumusetea si atentia la detaliu cu care a fost creata. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meprincipesa Postat Octombrie 28, 2015 Raport Distribuie Postat Octombrie 28, 2015 Citeam zilele trecute un articol care mie personal mi-a placut foarte mult. Acolo am gasit dorinta de intoarcere la natura, la viata adevarata as putea spune. Un pensionar si-a construit o casa numai din materiale reciclate care nu are electricitate, gaze etc. Cred ca mi-ar placea sa traiesc asa, macar o perioada din viata http://casoteca.ro/un-pensionar-si-construit-casa-cu-doar-250-de-dolari/ Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Collins20 Postat Martie 23, 2019 Raport Distribuie Postat Martie 23, 2019 Intreb aici pentru ca nu vreau ca subiectul cu electrocasnicele sa devina prea off-topic, dar voi ce detergent de vase foloseati in comunism? Noi le spalam cu apa fierbinte, le clateam , sau le fierbeam cateodata. Pentru oale sau heavy dutty mai foloseampudra cumparata din comert sau.. cenusa. Cenusa era cea mai la indemana si ecologica.De unde ca a aparut si pasta de dinti cu charcoal, adica cenusa mai pe romaneste. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ap19 Postat Februarie 4, 2020 Raport Distribuie Postat Februarie 4, 2020 Da, este absolut adevărat. Este datoria noastră să ne păstrăm și să ne menținem natura. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Februarie 4, 2020 Raport Distribuie Postat Februarie 4, 2020 Intreb aici pentru ca nu vreau ca subiectul cu electrocasnicele sa devina prea off-topic, dar voi ce detergent de vase foloseati in comunism? Noi le spalam cu apa fierbinte, le clateam , sau le fierbeam cateodata. Pentru oale sau heavy dutty mai foloseampudra cumparata din comert sau.. cenusa. Cenusa era cea mai la indemana si ecologica. De unde ca a aparut si pasta de dinti cu charcoal, adica cenusa mai pe romaneste.Tix, parca așa se numea pudra .nu mai știu ce altceva foloseam, dar știu ca nu aveam bureți , foloseam o cârpa. La țara le spălam cu nisip. Am citit ca pasta de Dinți cu cenușă nu e recomandat sa fie folosită zilnic pt ca e prea abraziva și deteriorează enamelul. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.