Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Bebe nu mai vrea san

MariaS86

Recommended Posts

Buna ziua,

Am o fetita frumoasa de 12 zile si din pacate intampin o problema cu alaptarea. Chiar de la nastere am pus-o la san si am facut niste rani groaznice la mameloane (fiind la primul copil cel mai probabil atasarea nu a fost corecta). Astfel pana s-au vindecat am folosit pompa si i-am dat din biberon de unde manca f bine.

Acum cand am incercat sa o pun din nou la san...din pacate nu mai vrea, ia sanul in gurita un minut si incepe sa planga. Incerc sa am rabdare si tot incerc, dar mie frica ca ramane bebelusa nemancata ca tot plange de foame.

Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi...nu as vrea sa ii mai dau de la biberon dar nici nu as vrea sa o las nemancata :(

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Maria, eu nu m-am confruntat cu o astfel de situatie.

Sunt pe FB grupuri de alaptare... acolo gasesti consilieri ce te pot invata cum sa depasesti momentul asta. Practic bebe trebuie invatat/reinvatat sa suga.

Si nu in ultimul rand daca iti pormiti poti sa chemi la tine un consilier sa-ti arate practic. (in bucuresti am o prietena care a platit 150lei pentru o problema asemanatoare... a venit de 2 ani in banii astia si au depasit momentul)

Acum e normal sa refuze sanul, pentru ca din san trabuie sa depuna un efort ca sa traga, iar din bibe i se scurge in gurita.

In principiu poti incerca sa te bazezi pe foamea ei ca sa reinceapa sa accepte sanul, dar nu e incercare tocmai usoara pentru o tanara mamaica...

Mai poti incerca niste protectii de mameloane din silicon. O pot "pacali" pe cea mica, si te protejeaza si pe tine de alte neplaceri.

E o idee foarte buna sa soliciti ajutorul unui consilier pe probleme de lactatie, pentru ca te paote sfatui si cum sa eviti alte probleme ulterioare.

Multa bafta!

• 4 months later...

Am avut si niste rani la mameloane, am incercat si protectie de silicon pt sfarcuri, acestea erau mari pt sfarcurile mele, chiar daca aveam marimea cea mai mica,  am luat si diferite creme, glicerina, dar fara succes.Va doresc mamicilor mult succes si multa rabdare in continuare. [bib]

Fetita mea nr2 nu a vrut sa suga, de la inceput. Urla cu sanul in gura si cu laptele curgand. Dupa o saptamana de la nastere slabise 500g. Bref, la noi singura solutie a fosts a ma mulg sa-i dau. M-am muls bine mersi 5 luni, pana cand am inceput lucrul si am incetat sportul asta.

Fetita nr1, a supt bine merci 1 an, fara nici o problema. Asta e, copii si copii.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...