Administrators Admin Publicat Octombrie 13, 2014 Administrators Raport Distribuie Publicat Octombrie 13, 2014 Am primit un studiu interesant despre "starea stomatologica a natiunii". Il gasiti aici. De aceea, impreuna cu Colgate am hotarat sa va testam cunostintele. Cine completeaza QUIZ-ul si ne lasa un mesaj aici cu o parere despre acesta are sansa sa castige un premiu! Pentru ca nu avem inca premiul aprobat nu va pot da amanunte DAR cei care se grabesc (fara sa stie care este premiul) o sa intre cu sanse duble. ACCESATI QUIZ-ul aici Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rall Postat Octombrie 13, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 13, 2014 "Rezultate:Sunteti supus/a riscului de carie." Nu e un rezultat surprinzator.. dar ma asteptam la un test mai complex Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J G Postat Octombrie 13, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 13, 2014 La fel si eu, sunt supusa riscului de carie, ceea ce bineinteles e adevarat... pentru ca traiesc, si la un moment dat voi face noi carii. Chiar daca n-am mai facut nicio carie de aproape 10 ani. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serialbastre Postat Octombrie 13, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 13, 2014 Idem si la mine, risc de carie. De asteptat, ca sa zic asa ... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icailoaie Postat Octombrie 22, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 22, 2014 La fel si la mine :"sunteti supusa riscului de aparitie a cariei" . Mi s-a recomandat o vizita la stomatolog pe care o sa o fac oricum cat de curand Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.