Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Bebe pe drum?

Recommended Posts

Bna seara viitoare mamici si mamici ! Eu sunt cam noua pe aici si ma gandeam ca poate imi dati o mana de ajutor ! Eu si sotul meu ne dorim foarte tare un bebic si ne-am pus pe treaba! Eu nu am menstruatia regulata , si din pacate domenile in care lucram nu prea ne permite sa fim mult timp impreuna ! Ultima mea menstruatie a fost acum 34 de zile :)) iar ultimul vontact sexual acum 6 zile :) .de obicei inaintea mentruatiei am dureri foarte mari de spate , de sani si burta , cam cu o sapt inainte ! Dar acum nimik , nu am decat cateva ,, crempe" in zona ovarelor din cand in cand !! Voi ce prere aveti . Se poate lasa cu bebe ? 

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Tocmai petru ca nu am mentruatia regulata nu am idee de ziua ovulatiei iar  programul de lucru este cam aiurea ..ideea este ca simtomele premenstruale nu sunt ..nu am parte decat de acele crampe in zona ovarelor din cand in cand :).banuiesc ca oricum asteptarea este cea mai buna reteta ;) 

buna.sa stii ca nici eu nu am avut o menstruatie regulata si uite ca acum avem aproape 8 luni de sarcina.sincer nu mai tin minte care au fost primele semne ca as fi insarcinata.insa din cate tin minte,o doamna doctor ginecolog mi-a spus ca atunci cand am crampele cele mai dureroase in zona ovarelor,anume atunci se petrece ovulatia.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...