Administrators redactor Publicat Octombrie 17, 2014 Administrators Raport Distribuie Publicat Octombrie 17, 2014 Trist, ravasitor, de neconsolat ...Insa asta s-a intamplat acestei femei. El a murit cu cateva zile inainte de nunta. Pentru ca a vrut sa imbace rochia de mireasa, a facut aceste poze care vorbesc mai mult decat cuvintele: mai multe poze aici. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dariucha Postat Octombrie 18, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 18, 2014 Prea dureros , cuvintele sunt de prisos in astfel de situații ..Nu cunosc durerea asta insa cunosc durerea cind in ziua Nunții îți immormintezi mama .. toate pregătirile pt nunta se transforma subit in pregătiri pt înmormântare .. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dariucha Postat Octombrie 18, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 18, 2014 (editat) .. Editat de Octombrie 18, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dariucha Postat Octombrie 18, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 18, 2014 (editat) ...greșeală Editat de Octombrie 18, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Octombrie 18, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 18, 2014 Am vazut pe yahoo acum vreo luna subiectul asta...trist,foarte trist...insa trebuie sa recunosc ca autoarea pozelor a dat dovada d emulta putere si stapinire de sine. Eu cu siguranta nu as fi pastrat rochia,nicio secunda in plus. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Octombrie 18, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 18, 2014 Oare numai mie nu-mi plac fotografiile astea si nu-mi trasmit nimic ? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dianama Postat Octombrie 18, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 18, 2014 No. ..nu ești singura. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XIO Postat Octombrie 18, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 18, 2014 nu ma prea dau pe spate pozele, ca nu mi se pare prea trista in ele. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dea78 Postat Octombrie 18, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 18, 2014 intamplarea e dureroasa,dar purtarea mi se pare rusinoasa...daca vroia ca pozele sa fie un omagiu,nu mi se pare ok Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Octombrie 18, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 18, 2014 intamplarea e dureroasa,dar purtarea mi se pare rusinoasa...daca vroia ca pozele sa fie un omagiu,nu mi se pare okCare purtare,ce vrei sa spui? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.