Administrators redactor Publicat Octombrie 23, 2014 Administrators Raport Distribuie Publicat Octombrie 23, 2014 Ce se intampla la PSD? Ce e cu degringolada asta acolo?Bravo DNA. Pentru ca PSDul este locul perfect al mafiotilor, iata ca si Monica Ritzi s-a inscris la ei. [:-)))] halal politruci. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Octombrie 23, 2014 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Octombrie 23, 2014 dar desigur: Antena 3 s-a dezlantuit de dimineata impotriva DNA in ziua retinerii lui Hrebenciuc jr. [:-)))] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
372018 Postat Octombrie 23, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 23, 2014 Asta e floare la ureche. Eu cred ca mai avem dreapta si stanga doar in poze.Nu mai are rost sa detaliez... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus Postat Octombrie 23, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 23, 2014 Clasica intimidare...Se pare ca astia de la DNA s-au calit...nu le mai pasa.Alaturi de politicieni si ate categori de oameni care sunt corupti, Antena 3 se defineste, pe zi ce trece, ca un aparator strasnic al hotilor, banditilor. A celor care ne saracesc si ne fac viata grea in tara asta.Desigur, scopul este unul singur: sa le fie lor cat mai bine. Lor, jurnalistilor de la acel post.Candva, nu stiu cand, acesti oameni compromisi, aceste specimene dezgustatoare, isi vor primi rasplata, ca e pe lumea asta sau in alta lume.Stiu ca nu le pasa...dar pe mine ma umple de dezgust. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eumada Postat Octombrie 23, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 23, 2014 Ei,de fapt Ponta isi doreste cu atata disperare sa castige puterea incat a sacrificat turele si niste nebuni.Le-a sacrificat intentionat pentru a demonstra ca vezi doamne ei sunt corecti.Mi se face scarba.Pariu ca daca doamne ferste iese Ponta(puschea pe limba mea cat....)...dosarele aste as e ingroapa si apare legea amnistiei si hop ...toti in libertate? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.