ML Publicat Octombrie 25, 2014 Raport Distribuie Publicat Octombrie 25, 2014 Intentionez sa pun intr-o cutiuta tot felul de obiecte mici pentru baiatul meu (11 ani) si sa i-o dau de Craciun. Am cateva idei, dar poate ale voastre sunt si mai bune. Vreau sa fie ceva facut de mine (nou sau reciclat), din natura sau chiar si de-ale lui, de le-a uitat prin sertare de cativa ani :) (are niste scoici matasoase, o moneda veche, un fluierici de la bunica, un dinte de rechin, o guma de sters minuscula...). Poate ar fi mai usor sa va intreb ce gasiti prin buzunarele baietilor vostri (alteceva decat IPodul...)? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackgirl0 Postat Octombrie 25, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 25, 2014 Ha-ha! Ce idee faina! Eu probabil i-as pune toate jucariile pierdute la gradinita sau la prieteni! :)) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ML Postat Octombrie 25, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 25, 2014 Da, asa e, uita de ele. Spunea o mamica pe un blog ca a adunat in timpul anilor intr-un borcan tot ce lasase copilul prin buzunare. I-l da cadou la nunta :). Dar eu vreau sa-i fac ceva, chiar daca tot la electronice viseaza. Pentru fata imi este mai usor de ghicit, baietii sunt altceva :). Idei, idei? ... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_s Postat Octombrie 25, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 25, 2014 ML ce ma bucur sa te revad!!! Sunteti bine cu totii, da? La noi sunt la moda fosilele, pietre adunate pe malul marii, pene de pasari adunate si colectionate, caluti de jucarie, un desen facut acum cativa ani (e drept ca la fetite)...ce idee frumoasa! O sa iti imprumut ideea, peste o luna face cea mare a mea 18 ani si mi se pare tare frumos...o sa cotrobai sa vad ce gasesc :). Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karula Postat Octombrie 25, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 25, 2014 ML, si eu salut cu drag mare trupa creativa! Nu stiu de ce, chiar habar n-am de ce, citind subiectul tau mi-a venit in cap "pilitura de fier" brusc si irevocabil. Ca aici: http://www.opitec-hobbyfix.ro/index.php?tm=204699Mai sunt pe pagina aia niste idei simpatice. Pe langa fosile, si scoici, ar mai putea fi florile de mina, pirita. Asta la categoria "comori" fara varsta :)Sa ne mai zici ce idei ti-au venit! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ML Postat Octombrie 26, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 26, 2014 (editat) Si eu ma bucur sa va aud. Suntem bine, Mihaela, ne-am mutat de doua ori in ultimul an plus ca am devenit addicted de Pinterest :).Asa de mare e fata? 18 ani, cea mai frumoasa varsta!Da, da si el aduce pene, bete slefuite de vreme, pietre, cuiburi parasite, cazute din copac ... Ii plac oppossumii:), as vrea sa stiu sa-i fac unul mititel din lemn sau filtuit, dar nu-i chip.Si-i mai place fotbalul/soccer. Si sa cante la flaut... de-as fi gasit un flaut miniatura de argint ... sau un Ronaldo . Ce fel de caluti? Dala sau My little pony :)? Mi-am amintit ceva, daca tot ai adus vorba despre fata ta... este o artista fenomenala care face obiecte surpriza din hartie creponata: flori cu bulbi, pesti, lebede, cate si mai cate. Le cumperi si nu stii ce vei gasi inauntru. Incepi sa desfaci fasia si descoperi unde nu te astepti obiecte ascunse (fluiere, bomboane, mici papusele, etc.). Mi se pare un cadou deosebit de original pt. toate varstele. Initial asta am vrut sa fac pt. amandoi copiii de Craciun, dar e greu, asa am ajuns la cutie. Editat de Octombrie 26, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ML Postat Octombrie 26, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 26, 2014 (editat) Ce dragut, Karula, si mie imi zboara gandul la fel :)! Il au pe Wooly Willy ( http://ecx.images-amazon.com/images/I/51WH4P47K6L.jpg ) cu pilitura de fier (imi este tare drag, l-am primit si eu cadou in copilarie, prin urmare le-am cumparat cand erau mici). Si fiecare cate o sticluta cu cuart sau ochi de tigru mare, slefuit. Pirita inca nu dar cred ca i-ar place. Cand erau mici adunau foite de mica din parc. Zau asa, cu putina cotrobaiala strang de o cutie :). Si totusi vreau si altceva, facut de mana.Ma intrebi de idei... Una aiurea... cand eram copil, rar imi cumparau parintii un balon (il tineam in camera plutind pe tavan pana se scofalcea, chiar daca ma tenta sa-i dau drumul sa zboare. Si mai mult sa iau un ac si sa-l intep :). Asa ca atunci cand nu mai era bun de nimic, il taiam cu foarfeca in bucati si, cu gura, faceam baloane. Mici, minuscule. Si multe! Si le intepam impreuna cu fratele meu cu acul :). Ma napadea bucuria aia pe care o simti cand iti interzic adultii sa faci ceva si tu ii infrunti :). Ca urmare, ma gandeam sa ii umplu cutia cu balonase din alea mici cat o confetti si sa-i pun si un ac lung acolo. Dar copiii mei au baloane garla, le dau drumul cand vor si le si pleznesc dupa plac.Numai din astea mici de tot facute cu gura si stranse-n dinti inainte de a le lega cu ata n-au vazut pana acum :). Nu stiu daca ar avea aceeasi satisfactie. Am alte idei culese de pe Pinterest, le trec aici maine. Orice alte sugestii sunt binevenite, chiar daca nu le iau ca atare ma inspira. Multam! Editat de Octombrie 26, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_s Postat Octombrie 26, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 26, 2014 ML, asadar v-ati mutat? Si inca de doua ori! wow, stiu cat iti era de greu in localitatea aceea, e mai bine acum? Poneii sunt My little ponney si mi-am amintit ca ii placeau tare mult celei mici animalutele Pet Shop. Timpul trece asa repede...parca acum eram mama pentru prima oara! ;) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speed Postat Octombrie 26, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 26, 2014 Hei ML, long time no see ! Ce ma bucur ca esti prin zona :) eu te inteleg perfect cu balonasele alea mici, asa faceam si eu cind se spargea balonul mare ! Si cum scirtiiau pe dinti cind le rasuceam capetele! Nu stiu daca baietelul tau e destul de mare dar eu planuiesc sa-i dau fetei mele (13 ani) scrisorile ce le-a "trimis" lui Mos Craciun ( si altor personaje de poveste) de-alungul anilor, numai sa le gasesc ca le-am ascuns tare bine :) Imi amintesc bine una trimisa Zinei Maseluta, cind incepuse sa se indoiasca nitel :) Dupa ca s-a scuzat in citeva rinduri ca o ia la intreabari i-a dat un fel de test grila :)) cu raspunsuri multiple si casute de bifat :) daca exista cu adevarat, pe ce umar ii sta , pe stingul sau pe dreptul etc :)) , cu desene exemplificatoare :) sa ne spui ce idei mai ai [flor] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ML Postat Octombrie 27, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 27, 2014 (editat) Unele mai bune, altele mai mai putin, Mihaela. Sa-i pui un animalut in cutie! :), uitasem de scartaiala, Speed. Si eu le-am pastrat scrisorelele, "compunerile", desenele. iar ei si-au pastrat toti dintii (as vrea sa-i arunc dar ma pandesc). Ai mei inca vad comorile astea ocazional si s-au apucat sa le corecteze :). Ba o litera, ba un desen, mai nou fata jurnalul de anul trecut. Le-am spus sa le lase asa ca vor avea farmec mai tarziu. Nu ma cred :). Mi se pare o idee buna, dar ai mei nu cred ca s-ar bucura pe deplin de ele inca. Tot 13 ani si fata ta? Sa-mi povestesti (si tu Mihaela) cum au primit micile suveniruri din trecut. Karula, am intrat din nou pe siteul de la tine. Vad ca au magneti (au deja) si alte chestii interesante. Cel mai mult mi-a placut biluta de otel. Ma mai uit. Editat de Octombrie 27, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.