Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Fustele

XIO

Recommended Posts

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Eu nu credeam ca exista asa ceva :)))))) cum sa nu ai  nici o fusta?

Eu la pantaloni nu pot sa port decat cu talie joasa. si majoritatea fustelor sunt cu talie normala sau joaca, dar iarna nu e prea fain sa te tot uiti sa nu stea fusta prea sus sau prea jos.

Asa ceva imi place la nebunie (tipul de fusta)

http://photos.posh24.com/p/1581785/z/style_spotlight/mila_kunis_black_leather_skirt.jpg

Si asa ceva, dar nu cred ca as purta:

http://images.bloomingdales.com/is/image/BLM/products/7/optimized/8043577_fpx.tif?wid=1200&qlt=90,0&layer=comp&op_sharpen=0&resMode=sharp2&op_usm=0.7,1.0,0.5,0&fmt=jpeg

Si ultimele 2 poze:

http://creativefashionglee.com/wp-content/uploads/2012/02/How-to-Wear-Cable-Knit-Sweaters.jpg

Sunt fan pantaloni scurti, dar iarna nu pot purta decat la ocazii speciale..

Distribuie pe alte site-uri

am spus ca nu-mi plac in ideea ca n-as purta asa ceva, deoarece nu ma avantajeaza.

accept ca probabil le sta bine celor suple, inalte si/sau bine proportionate (sunt si persoane minione, dar perfect proportionate).

insa cand vad fusta/pantalon cu talie joasa pe o fatuca/femeie prea grasa sau cu picioare si-asa scurte (si fund cazut), imi intorc privirea, nu-mi place deloc imaginea pe care o ofera. cred ca multe nici nu-si dau seama cat de aiurea le sta cu asa ceva, poarta de dragul modei, ca asa e trendul, ca asa au fetele din gasca, samd.

mai am o colega pe care niciodata nu am vazut-o purtand pantalon, are numai fuste lungi, abia i se zareste glezna. am rugat-o o data sa-mi arate picioarele, le are foarte frumoase, nu inteleg de ce se ascunde sub genul asta de haine.

inca o colega umbla in pantaloni de 10 ani de cand o stiu (are si munca de teren, de multe ori pe coclauri, pe la tara), e mai in varsta ca mine si nu mi-am permis sa fac o glumita, s-o intreb daca totusi are/poarta fusta/rochie.

imi spuneau colege mai vechi ca a venit cu fusta o singura data (dar asta cu mai bine de 10 ani in urma), cand si-a anuntat vizita presedintele institutiei.

Da, stiu ce ai spus, nu te contraziceam :)

Eu nu inteleg la modul general de ce sunt pers. care in loc sa isi ascunda defectele sau potentialele defect le scot in evidenta. Din cauza conformatiei mele sunt haine in care arat ca un dulap, dar oricat de mult imi place modelul respectiv nu le port ca deh...nu stau bine.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...