Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Reactia diasporei romane

Recommended Posts

• Răspunsuri 44
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

In Paris, dupa Mediafax, au fost inregistrati 7700 alegatori. Chiar presupunind prin absurd ca au votat toti contra Ponta, credeti ca rezultatul final a fost mult modificat?!

Sigur ca e impresionant sa vezi cozile alea si imbulzeala pe bulevarde, dar ce pondere are fata de ce s-a intimplat in tara? Cind vad prin Braila, Ialomita si tot estul si sudul ce scoruri a avut Ponta, mai bine de jumate din alegatori l-a votat!!!

Distribuie pe alte site-uri

Ba da, nici vorba, sigur ca merita respect. Atita doar ca eu, si poate si altii, cind am vazut cozile alea in poze am avut impresia ca un numar imens de oameni voteaza acolo, ca reprezinta un procent important (indiferent de candidatul ales). Si cind am citit numarul exact, mi-am dat seama ca nu sint decit o picatura (iarasi, indiferent pe cine au votat).

Ei, poate in turul I nu ar fi contat prea mult, dar 8000 de oameni sunt aproape juma' de procent. In turul II conteaza de numa'! In plus de asta, cei 7700 din Paris se adauga celor cateva mii din Londra si tot asa. Pana la urma sunt cam 3% care nu au mai votat. Cat despre demnitatea incalcata si un drept elementar anulat printr-o procedura abuziva, care s-a si modificat pe parcurs (vezi completarea declaratiilor) ce sa mai vorbim?

Nu e chestiune de numere, e un principiu. Ca cetatean roman ai dreptul de a iti vota presedintele, ca esti in Romania sau ca esti in alta tara. Cand incepem sa inchidem ochii la incalcarea drepturilor altora le punem in pericol si pe ale noastre.

Azi iau dreptul de a vota diasporei, maine celor care nu indeplinesc anumite criterii si uite asa in mai mult sau mai putin timp daca nu aratam ca ne pasa ne vor lua si dreptul nostru.

Ca cetatean roman ai dreptul la a fi respectat de autoritati oriunde te-ai afla, dar din pacate doar pe hartie.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...