mamix3copilasi Publicat Noiembrie 4, 2014 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 4, 2014 Bine ati venit pe pagina: Stelute de 2015, locul de intalnire al mamicilor care asteapta sa nasca in Iulie 2015!Linkuri rapide:Lista DPN | Rugaciuni | Cum se citeste o ecografie | AlbumeZodiac corespunzator: Rac 22 Iunie - 22 Iulie sau Leu 23 Iulie-22 Augusthttp://www.desprecopii.com/Images/Upload/zodiarac.jpghttp://www.desprecopii.com/Images/Upload/leu11.jpghttp://www.desprecopii.com/Images/stelute15-m.jpg Buna!Am tot cautat topicul mamicilor de iulie 2015, insa am vazut ca nimeni nu l-a deschis, asa ca mi-am facut eu curaj.Sunt mamica a doua fetite de 8 ani si 4 ani jumate si acum am un test de sarcina pozitiv. Sunt foarte entuziasmata si ma bucur ca mi se intampla din nou aceasta minune de a fi graviduta, asa ca abia astept fim multe mamici si sa impartasim experienta celor 40 de saptamani. Alexandra170814, Ioana_Pos și bellamia2 3 Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Administrators redactor Postat Noiembrie 4, 2014 Administrators Raport Distribuie Postat Noiembrie 4, 2014 sarcina usoara si un copil norocos! [dc] Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Administrators Anda08 Postat Noiembrie 4, 2014 Administrators Raport Distribuie Postat Noiembrie 4, 2014 sarcina usoara :))) maine apare si grupuletul pentru mamicutele de iulie 2015! Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
mamix3copilasi Postat Noiembrie 4, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 4, 2014 Va multumesc pentru urari. Astept atunci pe maine grupul mamicilor de iulie 2015. Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
lore27 Postat Noiembrie 5, 2014 Raport Distribuie Postat Noiembrie 5, 2014 Buna seaea mamici.. astept cu entuziasm sa putem vorbi de bebeii nostri din burtica.. al meu e mic are 4 saptamani si in curand mergem la control.:x Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Administrators Anda08 Postat Noiembrie 7, 2014 Administrators Raport Distribuie Postat Noiembrie 7, 2014 Aveti si grupulet >>AICI Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
lore27 Postat Noiembrie 7, 2014 Raport Distribuie Postat Noiembrie 7, 2014 Ce bine ca avem si noi grupuletul nostru.. sper sa fim cat mai multe.. acusi am programare la doctor.. Doamne ajuta sa fie bine.. Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
ramonaelenaserban Postat Noiembrie 7, 2014 Raport Distribuie Postat Noiembrie 7, 2014 Buna searA fetelor..si eu tot mamik de iulie sant.credeam ca sant de iunie dar aseara am fost la medic si dpn este pe 2 iulie dupa ultima menstra si dupa varsta embrionului 10 iulie Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
ramonaelenaserban Postat Noiembrie 7, 2014 Raport Distribuie Postat Noiembrie 7, 2014 Am fc ecocaseara eu am 6 sapt de la ciclu si bebe are 4 sapt si 6 zile.ink nu s a vazut embrionul doar sacul ... A ti mai patit careva ? Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
ramonaelenaserban Postat Noiembrie 7, 2014 Raport Distribuie Postat Noiembrie 7, 2014 De aseara am o sangerare maroniu inchisa... Putina.. Ma cam sperie deoarece am 4 sarcini oprite in evolutie la 5-6 sapt inainte sa batavinimioara..acum sant pe clexane 0.4,la celelalte nu am fc deoarece nu am stiut de mutatiile astea genetice ca le am .. Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts