Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Controlor la CFR sau postas?

Recommended Posts

Fotografia este realizata de Nicu Dan Gelep. Din pacate nu am gasit detalii. Imi aminteste de postasul copilariei mele, dar cred, mai degraba, ca este controlor CFR (click pe poza si-i vedeti sapca de aproape). Tare imi place :).

Ma lamureste cineva? Si din ce ani credeti ca ar fi ? 60-70 poate?...

http://www.f64.ro/images/news/gelep_nu_ma_misc.jpg

Editat de
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

era cfr-ist dupa sapca si controlor dupa geanta

OT:

acarul sau alti muncitori/manevranti cfr umblau cu lanterna si ciocanul ala cu miner lung cu care ciocanea rotile printre altele, nu aveau nevoie de geanta, nu mergeau cu trenul inafara garii unde isi desfasurau activitatea

postasul avea alta stema pe sapca si geanta nu avea miner ci doar curea ca sa o pui asa pe diagonala, era si mult mai mare( sau eram eu prea mica si mi se parea imensa), cu mai multe buzunare/despartituri

Editat de

servieta similara sau identica avea si tataie (bunicul din partea mamei). nu stiu de unde o cumparase, nu era cfr-ist.

astea erau genti cu care se iesea la pensie, ca sa zic asa, n-aveau moarte, atat de rezistente si bine facute erau.

nu pot sa nu observ ce sosete haioase are nenea ceferistul. si cum si-a legat el bocceluta de manerul gentii, sa nu i-o fure cineva cat trage el un pui de somn...

ar fi interesant sa aflam in ce oras a fost facuta poza...isi aminteste cineva, din copilarie, unde erau bancile din parcuri inscriptionate in acest fel ?

Ha, ha, multumesc,m-au amuzat si incantat observatiile voastre. Si eu ma uitam la sosete, cred ca sunt din alea supraelastice colorate. Si tata avea ca professor :). N-am bagat de seama bocceluta.

Dar chiar erau banci in parcuri cu astfel de mesaje? Eu ma gandeam ca i-a scris careva desupra in timp ce dormea :).

Dar ca perioada...? De cand sa fie?

Corina, daca cauti pe Google Nicu Dan Gelep, gasesti trimitere la fotografii realizate in Craiova. Mai sunt cateva la fel de candide (copiii curiosi bagati dupa perdea, fratii, batranul cu vioara...): 

http://www.google.com/search?q=nicu+dan+gelep&safe=active&biw=1024&bih=707&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=W1djVNGeDeHlsASR1YC4Bg&ved=0CAYQ_AUoAQ#imgdii=_

Nu toate pozele de pe pagina sunt ale lui.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...