Administrators redactor Publicat Noiembrie 12, 2014 Administrators Raport Distribuie Publicat Noiembrie 12, 2014 10 lucruri de facut in Barcelona si cum puteti intelege mai bine acest oras fascinantFie ca mergi pentru 4, 6 sau 8 zile, Barcelona este atat de variata incat nu vei reusi sa vizitezi tot ce ti-ai propus asa ca e bine sa te organizezi cu un plan de actiune inca de la inceputul calatoriei. Altfel poti rata chiar obiectivele cele mai importante. Iata 10 lucruri de facut in Barcelona si cum puteti intelege mai bine acest oras fascinant. http://www.desprecopii.com/Images/SitePages/barcelona-atractii.jpg Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Iunie 24, 2015 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Iunie 24, 2015 as vrea sa mai adaug ca la linkul de mai sus veti gasi cea mai intereresanta retea de apartamente de inchiriat din BArcelona - de pe un site foarte respectat/ Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lorikay Postat Iunie 25, 2015 Raport Distribuie Postat Iunie 25, 2015 As mai adauga, mai aels pentru cei cu copii, ca nu poti merge in Barcelona fara sa iti rezervi o zi pentru Parcul Portaventura.Nu vad in lista din link Piata Spania. Mie mi s-a parut un loc minunat.Acvariul si gradina zoologica merita vizitate. Sectacolul de la Delfinariu mi s-a parut superb.Si, cateodata, sa iti alegi o strada si doar sa mergi....Bine, Barcelona e orasul sufletului meu, asa ca... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Iunie 25, 2015 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Iunie 25, 2015 As mai adauga, mai aels pentru cei cu copii, ca nu poti merge in Barcelona fara sa iti rezervi o zi pentru Parcul Portaventura.Nu vad in lista din link Piata Spania. Mie mi s-a parut un loc minunat.Acvariul si gradina zoologica merita vizitate. Sectacolul de la Delfinariu mi s-a parut superb.Si, cateodata, sa iti alegi o strada si doar sa mergi....Bine, Barcelona e orasul sufletului meu, asa ca...da, super sfaturi!Si pentru mine, Barcelona e orasul sufletului meu [flo2] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.